Hopp til innhold

Innbrudd, fest og fyll preget nattens hendelser

Politiet opplyser at natten har vært preget av sinte telefoner fra folk som klager på terrassefester. Det har ellers vært en forholdsvis vanlig natt for politiet, med bortvisninger og anmeldelser for urinering og drikking på offentlig sted.

Klokken 05.15 ble det gjort innbrudd i en bil på Klepp Stasjon, hvor diverse gjenstander ble stjålet fra bilen. Gjerningspersonen ble ikke tatt, og politiet opprettet sak etter hendelsen.

En person ble tatt med promille, da politiet stoppet vedkommende klokken 04.39 på Forus Vest. Bilføreren (39) blåste til 0.5 i promille. Det ble tatt blodprøve. Bileier var passasjer, begge ble anmeldt.

Slått ned av gjeng

Politiet fikk melding om at en mann ble slått ned i Reevegen på Bryne klokken 02.26 i natt. Han ble hentet av ambulanse, og ble kjørt til sykehuset med kutt i hodet etter slag og spark fra fire-fem personer.

Politiet kom også i kontakt med en annen person som var blitt banket opp av de samme personene. Begge de skadde var menn i begynnelsen av 20-årene. Politiet jakter på en navngitt gjerningsperson.

Flere bortvisninger fra sentrum

En mann ble bortvist fra Haugesund sentrum grunnet manglende oppførsel klokken 03.25 i natt.

En halv time tidligere måtte politiet i Haugesund stoppe en slåsskamp i Haraldsgate, hvor en mann ble pågrepet. Resultatet etter slåsskampen var en mulig knekt nese.

Klokken 02.35 måtte politiet i Haugesund vekke en ung mann som ble funnet sovende ved en fotballbane på Hauge. Alt var vel med gutten, som ble overlatt til kjentfolk som kunne ta ansvar for mannen.

En utenlandsk mann (27) ble stoppet av politiet i Bekkefaret i 02.30-tiden. Han blåste rødt og måtte til legevakt for blodprøve. Politiet opprettet sak.

Kvinne la på svøm

I Haugesund sentrum ble en mann (21) bortvist fra sentrum. Han yppet til bråk med noen dørvakter.

Klokken 02.56 la en kvinne (22) på svøm i Smedasundet. Hun ble fisket opp og bortvist fra sentrum for resten av natten.

På E134 ved Fikse i Ølen, ble en hjort påkjørt. Viltnemnda ble varslet for avliving.

Både Rogaland politidistrikt og Haugaland og Sunnhordland politidistrikt melder om titt for mange private fester, med høy musikk som forstyrrer folk som vil ha nattero.

En mann og en kvinne i 20-årene ble pågrepet etter voldsepisode i Haugesund sentrum klokken 00.58 i natt. De lot sitt sinne gå ut over dørvakt. Det endte med at de ble satt i varetekt.