Hopp til innhold

Pall Gunnarsson forlater Stabæk

Stabæk Fotball er i prinsippet enige med Nancy om et salg av Veigar Pall Gunnarsson.

Fotballspilleren Veigar Pall Gunnarson fra Stabæk i aksjon
Foto: Hommedal, Marit / SCANPIX

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Fremdeles gjenstår den medisinske testen og forhandlinger om Pall Gunnarssons egen kontrakt.

Drar i januar

- Det regner vi med går temmelig greit. Stabæk venter på det formelle avtaleutkastet klubbene imellom, som Nancy skal forfatte, men er enige om innholdet. Dersom Veigar blir enig med Nancy om sine betingelser drar han nedover til Frankrike fra begynnelsen av januar, sier Sportsdirektør Lars Bohinen til klubbens hjemmeside.

- Vi er naturligvis lei oss for å miste en bidragsyter som Veigar, ingen tvil om det, fortsetter Bohinen. Det er mange faktorer som gjør at vi nå velger å selge, hvorav en av de, i dagens situasjon, er rent økonomisk motivert.

- Sportslig sett har vi allerede i Espen Hoff fra Lyn som Veigars erstatter inne, men skal naturligvis se på muligheter for å forsterke oss i løpet av vintervinduet. Ingen skal ta dette som et tegn på at vi selger oss fra neste års ambisjoner. Det gir oss bare nye utfordringer, og at Veigar drar vil også inspirere alle til å yte det lille ekstra, for det vil vi måtte gjøre, hver og en, avslutter Bohinen.

Veigar Pall Gunnarson har spilt 148 kamper for Stabæk. 130 av kampene har han vært i startoppstillingen. Mål har det også blitt, hele 80 stykker.

Hva betyr dette for gullklubben? Bli med diskusjonen her!