Hopp til innhold

Etterforsker drap på Ekeberg i Oslo

En mann er funnet død i en leilighet på Ekeberg natt til mandag. Politiet har pågrepet og siktet en person. Funn på stedet gjør at dødsfallet etterforskes som drap.

Etterforsker drap på Ekeberg

Kriminalteknikere har undersøkt leiligheten der en mann ble funnet død natt til mandag. Den avdøde er foreløpig ikke identifisert. En mann er siktet for drap.

Foto: Erik Engen / NRK

– Det er funn på stedet som gjør at politiet etterforsker dette som et drap, sier Øyvind Torgersen, ved kriminalvakten i Oslo politidistrikt i en pressemelding.

Mannen ble funnet i en leilighet klokken 02.15. Politiet vil ikke ut med hvor på Ekeberg mannen ble funnet.

– Det er altfor tidlig å gå ut med dette, nå, sier Torgersen. Den avdøde er ikke identifisert ennå og de pårørende er derfor ikke varslet.

Politiet vil heller ikke si noe om hva som knytter den siktede til den drepte mannen, eller hvor han ble pågrepet.

– Av hensyn til etterforskningen vil vi være forsiktige med hva vi går ut med nå, sier Torgersen.

Oslo politidistrikt har satt i gang både taktisk og teknisk etterforskning.

Kriminalteknikere ble sendt til leiligheten for å sikre spor. Ved åtte-tiden mandag morgen pakket de sammen og forlot stedet.

I en pressemelding skriver politiet at de vil komme med mer informasjon om saken, men at det ikke er bestemt når dette vil skje.

Drap på Ekeberg

Politiet jobber nå på stedet der en mann ble funnet drept, natt til mandag. Funn på stedet gjør at politiet tror at mannen ble drept.

Foto: Erik Engen / NRK