Hopp til innhold

Nødt til å vinne

Sparta er nødt til å vinne den neste kampen mot Stavanger for å holde liv i håpet om finalespill.

Sparta
Foto: Åserud, Lise / SCANPIX

Etter lørdagens tap mot Stavanger ligger Østfoldlaget under 3-2 sammenlagt i semifinalen, som består av totalt syv kamper. Så hvis Sparta skal ha noe håp om finalespill i årets NM, er det nødt til å vinne neste kamp.

– Vi har kniven på strupen nå, men vi vet at det har vært veldig jevnt i de kampene som har vært, så vi tror vi har en god sjanse til mandag, sier assistenttrener i Sparta, Arne Willy Skrøder, etter kampen.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Flygende start

Både Sparta Warriors og publikum i Sparta Amfi fikk en pangstart på kampen da Alexander Larsson sendte hjemmelaget i ledelsen etter kun 50 sekunder.

Resten av perioden kontrollerte stort sett Sparta det meste av spillet, og kunne gå i garderoben med en fortjent 1-0 ledelse.

– I den første perioden syns jeg vi spiller veldig bra, vi har god kontroll på Stavanger, så de kommer ikke til mange sjanser i løpet av perioden, sier Skrøder til SA Nettradio.

Men i andre omgang våknet Stavanger og deres toppscorer Martin Strandfeldt til live. På kun 5 minutter snudde de Spartas ledelse, og nå var det gjestene som styrte kampen.

Midtveis i andre perioden scoret Martin Strandfeldt nok et mål, og med det fullførte han sitt hattrick. Stavanger gikk til pause med en komfortabel 3-1 ledelse.

Se også: Kampreferat

Nytt håp

Da det var syv minutter igjen av den siste periode tente Jonas Solberg Andersen nytt håp for Sparta da han reduserte til 3-2. Men det ville seg altså ikke for hjemmelaget. Og det endte med 3-2 tap.

– Den andre perioden er uten tvil årets verste periode fra oss. Det var ingenting som fungerte etter at Stavanger tok ledelsen. Men vi løfter oss i siste periode, dessverre så gikk det ikke i dag, konkluderer Skrøder.