Hopp til innhold

Stein braste gjennom butikkvegg

Sprengningsuhell i Moss.

Mosseporten senter

Arkivfoto

Foto: Johansen, Erik / SCANPIX

Ingen ble skadet da en steinblokk braste gjennom veggen på en dagligvarehandel på Mosseporten senter i Moss torsdag ettermiddag.

Uhellet skjedde i forbindelse med sprengningsarbeider ved senteret.

- Gikk med noen melkekartonger

- Det var en steinblokk som klarte å komme seg gjennom veggen og havne på kjølelageret til Meny, sier senterleder ved Mosseporten senter, Kristin Herje Strømme.

Mosseporten senter er i gang med utbedringsarbeider på baksiden av bygget, og det var var i forbindelse med sprengning av steinblokker at uhellet skjedde.

- Det er ingen personskader, men det er selvfølgelig noen som har blitt litt skremt på grunn av det høye smellet. Det gikk med noen melkekartonger og litt fløte, men ellers gikk det heldigvis bra, sier Herje Strømme.

Ingen skadet

Det var ingen personer i butikkens kjølerom da uhellet skjedde.

- Det området var sperret av. Vi har veldig strenge rutiner. De som jobber i butikken blir varslet, og det står vakter på innsiden som skal sperre av det aktuelle området, sier Herje Strømme

Sprengningsarbeidene fortsetter som normalt, og ingen butikker må stenge på grunn av uhellet.

- Vi trenger ikke å stenge noen butikker. Vi må vurdere om vi skal sperre av et større område når vi skal sprenge, men ellers skal det være helt forsvarlig å gjøre den jobben vi skal gjøre på baksiden av bygget. Det ser jeg ingen problemer med, sier Herje Strømme.