Hopp til innhold

Sex på E18

Denne utrolige, og helt sanne historien, er hentet fra en politimanns hverdag på E18 i Vestfold. Les den her.

Sex
Foto: Anders Knudsen/Scan-foto / Scanpix

Politimannen, som kjører sivil politimotorsykkel, tok en bil i å kjøre vel fort i 90-sonen på E18 i Stokke i rushtrafikken torsdag ettermiddag.

- Jeg ba den kvinnelige føreren om å stoppe  på en havarilomme noen meter fram. På havarilommen stod det allerede en bil parkert, forteller han.

Da politimannen gikk mot de to bilene, var ikke aktiviteten i den parkerte bilen til ta feil av. En naken kropp var i bevegelse, det var et heftig samleie i gang.

Flau og forfjamset

- Da mannen med rumpa bar oppdaget meg, ble han mer forfjamset og flau enn det er mulig å beskrive. Og da jeg bad om å få se førerkortet, ble det ikke bedre. Den unge mannen forsøkte etter beste evne å skjule sine edle deler samtidig som han febrilsk lette etter førerkortet. Han fant det, ble sjekket, og jeg ga beskjed om at de kunne kjøre videre, eventuelt fortsette aktiviteten på et mer passende sted.

Den unge mannens elskovspartner bare lo og lo og lo, forteller politimannen.

I den ventende bilen bak satt en nervøs kvinne som ikke forstod hva som foregikk i bilen foran, hun ventet bare en avklaring etter å ha kjørt for fort.

Trafikk på E 18 i Vestfold

E18 i Vestfold - et upassende sted å ha samleie.

Foto: Yngve Tørrestad / NRK

Kjedekollisjon

Samtidig gikk trafikken tett på E18.  Noen trafikanter ble så opptatt av det som skjedde i havarilommen at tre biler kjedekolliderte på stedet.

Det ble bare materielle skader.

Og hva fikk den kvinnelige bilføreren som hadde kjørt for fort ut av dette? Jo, et forenklet forelegg...