Tre Telemarks-lag videre i cupen

Odd vant komfortabelt borte mot Kjapp fra Nordagutu, Pors satte inn to sene mål og rykket fra Drøbak-Frogn, og Notodden beseiret KFUM hele 4-0.

odd

Odd spiller borte mot Kjapp fra Nordagutu i kveldens cuprunde.

I kveld var det duket for cuprunde i NM i fotball, og flere lag fra Telemark var i aksjon.

Odd spilte borte mot Kjapp, og det ble tidlig klart at eliteserielaget ble et par nummer for store for den vesle klubben fra Nordagutu.

Odd tok ledelsen 1-0 etter scoring av Henrik Kjelsrud Johansen i det 17. minutt. I det 62. minutt økte Odd til 2-0, etter et selvmål. Få minutter senere kom det tredje målet, signert Ole Jørgen Halvorsen. Like før slutt puttet Henrik Kjelsrud Johansen sitt andre mål for kvelden, slik at sluttstilligen ble 4-0.

Suksess for Pors

Også Pors Grenland hadde en fin kveld på fotballbanen. De tok ledelsen 1-0 borte mot Drøbak-Frogn etter en scoring av Bjørn Naustdal allerede i det 8. minutt.

Tidlig i annen omgang utliknet laget fra Drøbak, men Pors svarte kjapt og gikk opp i ledelsen på nytt.

Og helt mot slutten av kampen rykket Pors fra med to sene scoringer, slik at det endelige resultatet ble komfortable 4-1.

Løsnet sent for Notodden

Det tok lang tid før Notodden fikk hull på byllen i kveldens kamp mot KFUM.

Det sto 0-0 til et stykke ut i andre omgang, men så fikk man den berømte ketchup-effekten etter at Kristoffer Jensen satte inn 1-0 etter 57 minutter.

Ytterligere tre mål kom den siste halvtimen, to av dem signert Mats Skårdal og det siste signert Martin Holmen i det aller siste spilleminuttet.

Dermed ble det en god torsdagskveld for fotballsupporterne rundt om i Telemark, med tre lag videre til neste runde.