Hopp til innhold

Mannens sekk er funnet

En tilfeldig forbipasserende fant sekken til mannen som er savnet etter at han ble kastet av bussen natt til søndag.

Savnet 48-åring

Fra overvåkningskamera på Noresund natt til søndag. Bildet viser mannen som ble kastet av bussen og som siden har vært savnet.

Foto: overvåkingskamera Statoil / Scanpix

48-åringen måtte gå av bussen i Noresund sentrum fordi han var for full. Han ble kastet ut ved en bussholdeplass rundt klokken ett på natten.

Bussholdeplass i Noresund

Bussholdeplassen i Noresund der mannen ble kastet av bussen.

Foto: Anders Evjen

Han ble meldt savnet av familien søndag.

Les også: Kastet av bussen, sporløst borte

Funnet langs Riksvei 7

Mannens sekk er funnet langs Rv 7 av en privatperson, nord for Noresund, og er levert inn til Nes Lensmannskontor.

- Det var en privatperson som kjørte forbi i bil i natt som fant sekken. Da han hørte at det var en person savnet leverte han inn sekken til politiet, forteller operasjonsleder ved Nordre Buskerud Politidistrikt, Ståle Versland.

Etter en pause i natt på grunn av mørket, for mye tåke, og bratt terreng, startet letingen opp igjen klokken åtte, mandag morgen.

Leteaksjon Buskerud

Politiet letet etter mannen siden natt til mandag.

Foto: Anders Evjen

- Vi har lett langs Rv 7 i så store strekninger at hvis han har gått til fots er det usannsynlig at han har gått noe lenger enn det. Nå skal vi fin-lete i det samme området en gang til, forteller Avdelingsjef ved Nordre Buskerud Politidistrikt, Magne Rustad.

Etterlyst med bilde

Politiet har, i samråd med de pårørende bestemt å offentliggjøre det siste bildet som ble tatt av mannen før han ble borte. Bildet er tatt av overvåkningskameraet til Statoil på Noresund.

Mannen er 48 år, 180 cm høy, har fyldig, halvlangt, mørkt hår. Han har en liten mørk bart og et lite, mørkt flippskjegg. Han er iført olabukse, lave sko, og en mørk genser med flere farger på skulderpartiet. Mannen er opprinnelig islandsk, og snakker norsk med islandsk aksent.

Leteaksjon Buskerud

Leteaksjonen startet opp igjen mandag morgen.

Foto: Odd Vegard Kandal / NRK

Flere nyheter fra NRK Buskerud