Hopp til innhold

- Europa er utsatt for muslimsk invasjon

- Muslimene invaderer Europa og setter vår kultur i fare. Det hevder ålingen Hallgrim Berg i boka "Europa i fare".

Hallgrim Berg

- Europa er utsatt for muslimsk invasjon. Demokratiet, hele den vestlige kulturen og vår felles framtid er i fare. Målet er å presse Europa til å bli et Eurabia.

Det skriver ålingen Hallgrim Berg, mangeårig stortingsrepresentant for Høyre, i boka som han gir ut i dag. Boka har han rett og slett kalt "Europa i fare".

Mer lønn og komfort

Hallgrim Berg skriver at Europa i dag ikke har noe å stille opp mot den islamske invasjonen. Verdensdelen er preget av ideologisk apati, enveis toleranse, religion som er redusert til fotball, evige fagforeningskrav om mindre arbeid og mer lønn og stadig mer komfort.

Det blinkende målet i livet for europeerne er tidlig pensjon, og stadig mer fri med latmannsliv langs strendene i Europa og i Thailand. Der amerikanerne arbeider, slåss for friheten og tar risikoen, tar europeerne ferie, skriver Berg.

- Det å vise toleranse for de som vil ta knekken på demokratiet og erstatte det med sharialover, er å vise toleranse for de intolerante. Slike handlinger fører skritt for skritt mot kulturelt og nasjonalt selvmord, hevder Berg i boka.

Tornerose

Hallgrim Berg skriver videre at det de siste åra har haglet med hendelser som viser kulturrell praksis i de muslimske miljøene Europa rundt. Skrekkelig behandling av unge jenter og kvinner, undertrykking, frarøving av rettigheter, tvangsekteskap satt i system, lemlesting, omskjæring, uhyggelige straffemetoder og til og med åpne eller fordekte æresdrap.

Her i Norge, skriver Berg, er det slik at de som løfter stemmen mot den negative utviklingen skal i skammekroken. For Norge sover fortsatt sin Tornerose-søvn.