Hopp til innhold

Bjørkan gir seg sannsynligvis i Ranheim

Aasmund Bjørkan vurderer å slutte i jobben som Ranheim-trener etter denne sesongen.

Aasmund Bjørkan

Ranheims trener, Åsmund Bjørkan, sier det er sannsynlig at han gir seg i Ranheim når kontrakten går ut etter sesongen. Samtidig holder han fortsatt døra på gløtt for førstedivisjonsklubben.

– Det er ganske sannsynlig at jeg gir meg etter sesongen. Det føles rett og slett naturlig, sier Aasmund Bjørkan til NRK.

Det var Adresseavisen som først meldte om planene til Ranheim-treneren, som har gjort stor suksess i den korte tiden han har hatt i førstedivisjonsklubben.

– Når det gjelder Aasmund så har han gjort en fantastisk jobb for Ranheim de to årene han har vært her, og han er veldig godt likt både av ledelsen og spllergruppen, sier Brynjar Aune, daglig leder i Ranheim Fotball.

Vil ha Bjørkan med videre

brynjar aune

Daglig leder i Ranheim fotball, Brynjar Aune.

Foto: Ranheim fotball

I Ranheim er det et ønske om å ha treneren som har fått laget til toppen av førstedivisjon med videre.

Men Bjørkans kontrakt går ut etter denne sesongen, og det kan bli vanskelig å få trenerens underskrift på en ny kontrakt.

– Det er ikke slik at det er skrevet i stein, og det kan godt hende det blir forandring. Men slik det ser ut nå er det mest sannsynlig at jeg ikke forlenger, sier Bjørkan.

Ranheim sliter for tiden med økonomien, men Bjørkan hevder at det ikke har noe med saken å gjøre.

Nå håper daglig leder Aune på et et opprykk til eliteserien kan lokke Ranheim-treneren til å ta flere år i Trondheim.

– Åsmund har jo vært med på å forme laget, og om vi tar steget opp vil jeg tro at han har lyst til å være med i laget ett år til, sier han.

Tror på opprykk

Og et opprykk har også treneren troen på, selv om det ikke ble noen poeng under gårsdagens kamp.

– Vi har et knallgodt lag, og jeg mener at vi er så gode at vi kan kjempe om opprykk helt inn i årets sesong. Jeg er utrolig stolt over laget og spillegruppen, sier Bjørkan.

– Førstedivisjonen i år er utrolig marginal og det er små ting som skiller suksess og fiasko.