Hopp til innhold

– Vi burde tatt poeng i dag

Trener Aasmund Bjørkan mener de økonomiske problemene ikke påvirket laget til søndagens 1-2-tap mot Mjøndalen.

Aasmund Bjørkan
Foto: NRK

Trener Aasmund Bjørkan mener spillerne holdt godt fokus under kampen til tross for de økonomiske problemene som har preget klubben den siste tiden.

– Jeg synes vi holdt godt fokus på spillet. Ranheim startet bra i dag med tre målsjanser før Mjøndalen, men dessverre for oss fikk vi ikke ballen i mål fra start i dag. De scoret på sitt første innkast, og mål preger fotballkamper. Vi ble litt oppjaget og stressa av det.

Takler problemene

Til tross for flere sjanser endte Ranheim opp med tap. Likevel er Bjørkan fornøyd med måten spillerne har taklet de siste ukene.

– Stemningen er aldri god etter tap, men ellers har det vært en okei stemning. Vi startet kampen bra, men ble litt for stresset av at Mjøndalen fikk det første målet.

Støtte fra publikum

Klubben har vært gjennom en problemfylt uke. Selv om uken ble avsluttet med et skuffende tap merker Bjørkan en økende støtte blant folk.

– Okei oppmøte, det var litt mer folk i dag enn tidligere. Det var bra stemning blant publikum, men jeg har ikke fokus på det. Jeg føler vi har fått god støtte blant folk de siste dagene. Folk støtter opp klubben og ønsker at det går bra med oss, sier han.

Vil kjempe i toppen

Med supporterne i ryggen kjemper Ranheim videre for å få økonomien på plass, og klatre oppover på tabellen.

– Vi må jobbe videre med økonomien. Det er mange kamper igjen, vi har fortsatt ambisjoner om å kjempe i toppen. Det var surt å ikke få med tre poeng på kampen i dag, vi burde klart å ta poeng. Vi var bedre enn Mjøndalen på det meste bortsett fra det å score mål, men så er jo det også det viktigste i fotball.

– Vi kommer til å ta et krafttak fremover for at Ranheim skal overleve, det håper jeg vi får til, sier Bjørkan.