2-0 over Ajax for RBK-juniorene

Unge RBK-ere imponerte på bortebane, og slo talentfabrikken Ajax i juniormesterligaen i kveld.

RBK-juniorene vant imponerende over Ajax

Robin Bjørnholm og Ole Gunnar Øien var blant de mest avgjørende spillerne da juniorspillerne til Rosenborg vant 2-0 mot Ajax i kveld.

2-0-målet ble scoret på overtid i Amsterdam, etter en målløs 1. omgang.

– Jeg synes faktisk vi vinner fortjent selv om vi ligger og forsvarer oss store deler av kampen. Vi gjør en god defensiv kamp, men også offensivt imponerer vi. Vi skaper mye på dem, og vinner fortjent til slutt, sier trener Ståle Stensaas til RBK.no.

Forventa kjempepress

Rosenborg fryktet et massivt press fra Ajax.

Det var nederlenderne som skapte den første muligheten etter 10 minutter, men etter redning av keeper Jacob Storevik dreide det meste seg om Rosenborg.

Ajax startet 2. omgang med to veldig store muligheter de første fem minuttene. Etter 53 minutter kunne likevel RBK-gutta juble over Bjørnholms 1-0 scoring.

Dermed sikra Trønderne en solid og imponerende borteseier mot ett av europas beste juniorlag.

Holdt nesten

RBK har vært sterke i junior-mesterligaen i høst, og slo blant andre Aston Villa og Fenerbache. Likevel holdt ikke det til videre avansement fordi bare to lag går videre fra gruppen.

RBK ble nummer tre, bak Aston Villa og Ajax.