Tap for serieleder Ranheim

Ranheim tapte mot Bryne onsdag kveld. Nå får Ranheim kamp om å beholde ledelsen i 1. divisjon.

Ranheims Jo Sondre Aas feirer 1-0 målet.

Ranheim er fortsatt øverst på tabellen med 33 poeng, men Sandnes Ulf har tatt innpå og er bare to poeng bak i 1. divisjon fotball etter onsdagens kamper.

Ranheim tapte 3-1 mot Bryne, mens Sandnes Ulf vant 1-0 mot Nybergsund Trysil onsdag kveld.

Bryne har hatt bare en seier på de ni siste kampene. Dagens seier mot Ranheim smakte derfor ekstra godt.

Marius Helle sørget for at Bryne ledet 1-0 etter 57 minutter. Bare tre minutter etterpå ble det uavgjort da Robert Stene utlignet til 1-1 på Bryne stadion.

10 minutter etterpå scoret Geir Dahle Høyland fra Bryne. I det 90. minutt fikk Bryne fikk en ny scoring. Klaus V. Petersen satte ballen i mål.