Rosenborg lekte seg videre i cupen

Rosenborg tok seg enkelt videre til 3. runde i NM da de slo Verdal 5-0 på bortebane i 2. runde onsdag kveld.

Video Verdal-RBK

Se høydepunktene her

Rosenborg styrte det aller meste av kampen, og tok oppskriftsmessig ledelsen ved Fredrik Winsnes etter 11 minutter. Han skjøt helt oppe i krysset etter en corner.

Full kontroll

Verdal hang brukbart med i føste omgang, og fikk sin første sjanse etter 26 minutter. Men Rosenborg hadde kontroll på vertene som til daglig spiller i 3. divisjon. Likevel skal Verdal ha all ære av innsatsen i første omgang på den humpete banen.

2630 tilskuere møtte fram i solskinnet på Verdal Stadion , og de fikk se en tam åpningsomgang der Verdal hadde god kontroll på RBK-stjernene.

Prica økte

Etter pausen ble det mer fart i Rosenborg, og Rade Prica økte til 2-0 etter bare ett minutts spill.

Jonas Svensson

Jonas Svensson nektet å juble da han scoret mot Verdal.

Rosenborg presset verdalingene langt tilbake på deres halvdel, og etter 59 minutter økte Mikael Lustig til 3-0 med et flott skudd.

Scoret uten å juble

I sluttminuttene fikk Rosenborg to nye mål. Først scoret verdalingen Jonas Svensson mot sine gamle lagkamerater. Svensson hadde før kampen sagt at han ikke ville juble om han skulle score på sin gamle hjemmebane, og det gjorde han da heller ikke.

Like før slutt var Trond Olsen frampå med et godt skudd. Dermed vant Rosenborg fullt fortjent 5-0 på Verdal Stadion. Akkurat som forventet.

Slik stilte lagene:

Verdal: Kenneth Volden, Petter Dragsten - Anders Brenne - Thomas Almli - Kristian Dragsten, Joar Selnes - Trond Viggo Toresen, Simon Kløvjan (Tuset 79') - Andreas Aksnes (Holum 62') - Mikael Engesvik (Olsen 84'), Trond Iversen

Rosenborg: Erik Mellevold Bråthen, Mikael Lustig - Jim Larsen - Alejandro Lago - Mikael Dorsin, Markus Henriksen - Jonas Svensson, Michael Jamtfall (Bakenga 19') - Fredrik Winsnes - Daniel Fredheim Holm (Olsen 65'), Rade Prica (Goa 62')

I en annen 2. rundekamp vant Ranheim 3-2 på bortebane over Stjørdals-Blink.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.