Hopp til innhold

Aylar slo Petter Northug i poker-NM

Team-Betssons, Aylar Lie, klarte i dag målet - å slå Petter Northug i poker.

Aylar Lie under NM I POKER 2011
Foto: Tore Meek / Scanpix

Aylar Lie imponerte stort i Poker-NM, og endte til slutt på en 55. plass av totalt 842 deltagere. Aylar vant dermed over 19 000 kroner i pengepremie.

– Det var veldig gøy å komme så langt i turneringen. Etter å ha spilt i over tjue timer har det virkelig gått opp for meg at poker er et ferdighetspill. Jeg er sliten, men veldig fornøyd, sier Aylar Lie.

Petter Northug på 57. plass


Aylar spilte for Team Betsson i norgesmesterskapet i poker, som i år ble avholdt i Riga fordi norsk lovgiving ikke tillater pokerturneringer I Norge. I år var det rekordstor deltagelse. Hele 842 spillere deltok i årets mesterskap. Petter Northug endte til slutt på en 57. plass.

Langrennskongen tok konkurrentene rundt bordet i hånden før han forlot lokalene.
Northug utelukker ikke at det blir mer poker framover, selv om toppene i Idretts-Norge ikke liker det.

– Ja, det blir nok sikkert litt. Først må jeg få skrevet ut samlingsplanen, så skal vi se om jeg får dyttet inn noen turneringer imellom, sier Northug til www.side3.no.

Petter Northug under NM i poker i Latvias hovedstad Riga.

Petter Northug ble slått av Aylar og endte til slutt på en 57. plass i NM i poker.

Foto: Tore Meek / Scanpix

Aylar slo alle kjendisene

Aylar på sin side endte på en imponerende 55. plass, og ble til slutt slått ut lørdags formiddag etter å ha gått «all inn».


Aylar slo flere kjente norske pokerprofiler, blant annet pokerlegenden, Thor Hansen. Aylar slo også alle de andre norske kjendisene, som deltok i poker-NM. Blant annet Maren Kalhovd fra Paradise Hotell, Morten Ramm, Kjersti Grine, samt de tidligere fotballspillerne Ronny Johnsen og Bent Skammelsrud. Betsson som sponset deltagelsen til Aylar, er imponert over innsatsen hennes.

– Vi er kjempefornøyd med innsatsen til Aylar. Poker er jo et ferdighetsspill og med tanke på den korte tiden hun har hatt til å forberede seg, så er vi imponert over hvor langt hun kom i turneringen, sier prosjektleder for Poker-NM i Betsson Norge, Paul Myklebust.

Aylar Lie er blant kjendisene som er til stede i Riga for å være med i NM i poker.

Aylar Lie er en av mange kjendiser som var til stede i Riga for å være med i NM i poker.

Foto: Tore Meek / Scanpix