Hopp til innhold

– Tipper han har tidenes fylleangst

NRK-reporteren tenkte bare én ting da blotteren kuppet direkteintervjuet:
– Jævla dust.

Video 203a3887-2e56-4142-bf2c-61f61eecc09b.jpg

Anders Werner Øfsti rakk så vidt å stille sitt første spørsmål til banemester Jon Anders Øien før en 19-åring grep muligheten til å dra ned buksa på direktesendt TV.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

– Man kan ikke si noe annet enn at det ble en direkterapport fra Lerkendal med det lille ekstra, ler NRK-reporter Anders Werner Øfsti.

Under hans direkterapport før kampen mellom Rosenborg og Bayer Leverkusen dukket det plutselig opp en blotter i TV-bildet.

– Jeg ble jo litt hekta av og tenkte jævla dust, mens fotografen jobbet iherdig med å få til et annet bildeutsnitt, forteller han.

Ble en "snakkis" på rekordtid

19-åringen som dro ned buksa ble en nasjonal "snakkis" lenge før kampen på Lerkendal i det hele tatt var ferdigspilt.

I tillegg til flere nettsaker om blottingen, har klippet av nakenstuntet spredd seg på nettet, og i dag kan han se et bilde av seg selv med buskene nede på forsiden til både VG og Dagbladet.

– Jeg synes egentlig litt synd på denne guttungen. Jeg tror ikke han helt skjønte rekkevidden av det han gjorde, og jeg tipper han har tidenes fylleangst i dag, sier Øfsti, som innrømmer at han ble forbannet da 19-åringen dro ned buska.

– Du er jo en tidligere bokser. Fikk du lyst til å smekke til blotteren?

– Han var litt for langt unna, og akkurat dét ville nok blitt en litt større sak enn at en person har funnet det for godt å vise seg fram naken på TV, svarer han.

– Visste at det ble mye styr i media

Selv hevder 19-åringen at han ikke er sjokkert over oppmerksomheten han nå har fått.

– Jeg visste jo at media kom til å skape mye oppstyr rundt dette, men jeg synes ikke at de bør grave seg ned i hvorfor jeg gjorde det. De bør heller se på hvordan jeg gjorde det, og nyte synet, sier han til NRK.

At mange ufrivillig fikk se han uten bukse bryr han seg ikke så mye om.

– Man velger selv hva man ser på, så der kan folk skylde på seg selv for at de så. Dette er jo egentlig ikke noe spesielt galt, sier han.

Ikke alle er like enig i det, og i dag ble det kjent at politiet har bestemt seg for å anmelde blottingen.