Rosenborg gikk på et stortap i generalprøven før Europaligakampen mot Leverkusen.

Rosenborgs Mikael Dorsin (t.v.) og keeper Daniel Örlund

Mikael Dorsin og Daniel Örlund måtte se seg lurt hele fire ganger i treningskampen mot belgiske KV Mechelen. Bildet er hentet fra en annen kamp.

Tirsdag kveld spilte trønderne treningskamp i Belgia for å holde formen ved like før møtet med Bayer Leverkusen 1. desember.

Ifølge rbk.no hadde Rosenborg flere store sjanser, men måtte tilslutt se seg slått 0-4 av KV Mechelen. Klubben ligger som nummer seks på den belgiske tabellen.

Det er tilfeldigvis det samme resultatet Rosenborg tok med seg hjem fra møtet med Leverkusen borte tidligere denne høsten.

Tidlig mål

Ifølge rbk.no slapp Rosenborg inn det første målet etter bare 13 minutter.

En Mechelen-corner ble stusset på bakre stolpe, og midtbanespiller Bjarni Vidarsson sørget for 1-0 til hjemmelaget.

Like før pause straffet KV Mechelen Rosenborg på en kontring, og lagene gikk i garderoben med 2-0 etter de første 45 minuttene.

Etter 66 minutter scoret det belgiske laget nok en gang, før de avsluttet ydmykelsen fire minutt før slutt på nok en kontring.

0-4 på bortebane er kanskje ikke den beste oppladningen før Europaligakampen i neste uke, men Rosenborg kan heldigvis trøste seg med at det bare var en treningskamp.

Disse spilte kampen

Daniel Örlund

Mikael Lustig (Oviasu 73) - Simen Wangberg - Vadim Demidov (Bjärsmyr 46) - Mikael Dorsin

Markus Henriksen - Anthony Annan - Per Ciljan Skjelbred (Winsnes 73)

Morten Moldskred - Steffen Iversen (Saré 58) - Rade Prica (Jamtfall 46, ble skadet like etter han ble byttet inn, og ble erstattet av Trond Olsen ti minutter senere)