Hopp til innhold

- Gå tilbake til fysioterapien, Märtha

Fru Flettfrid Andrésen fra Øvre Singsaker i Trondheim ber prinsessen kommunisere mer med de levende og la de døde i fred

Fru Flettfrid Andresen og prinsesse Martha Louise

Fru Flettfrid Andresen vil stimulere Märta Louise til å gå tilbake til fysioterapien der hun kan føre meningsfylte samtaler med levende mennesker.

Foto: NRK

Flettfrid er opprørt over alt som har kommet fram i pressen i det siste om prinsesse Märtha Louise. Det er i første rekke prinsessens påståtte evner til å komme i kontakt med døde mennesker som opprører den sofistikerte fruen.

– Ingen kan samtale med de som har gått bort. Av jord er du kommet til jord skal du bli, står det i skriften – og man kan ikke snakke med jord, det blir for vulgært, proklamerer Flettfrid i NRKs Norgesglasset.

– Har en fjær blitt til et hønseri?

Den kjente trondheimsfruen håper at prinsessens angivelige kontakt med de døde først og fremst har oppstått i media som bruker spissede overskrifter og overdrivelser i innhold.

– Jeg håper det er en enkelt fjær som har blitt til et helt hønseri, sier hun.

Men siden kongehuset alltid har ligget hennes byste nær, føler Flettfrid at hun må komme med et velment råd til prinsessen.

Ber Märtha samtale mer med de levende


– På vegne av Øvre Singsaker krets av bedrestillede fruers forening, tillater jeg meg å foreslå at vi heller stimulerer Märta Louise å gå tilbake til fysioterapien. Det er hun jo utdannet til, og der vil hun jo kunne føre meningsfylte samtaler med levende mennesker. Da vil hun være med å avhjelpe stor nød for mange – både fysikalsk og psykiatrisk, sier fru Flettfrid Andrésen.

Hun mener at vi alle bør bestrebe oss på å ha flere og bedre samtaler med de som fortsatt er i live.

– Der er det store arealer med upløyd mark, og så får vi heller la de døde få hvile i fred avslutter fruen fra Øvre Singsaker.