Hopp til innhold

Drar milevis for å se Liv Ullmann

Billettene til Liv Ullmann og hennes stjernelag i Riksteatrets «Lang dags ferd mot natt», blir raskt revet vekk.

Liv Ullmann

Liv Ullmann reiser på turné til 50 steder over hele landet med Eugene O´Neills Lang dags ferd mot natt.

Foto: Holm, Morten / Scanpix

Vanligvis er det folk fra distriktet som drar til Oslo på teatertur. Denne høsten er det omvendt. Folk fra Oslo drar nå milevis for å få med seg det som uten tvil er årets teaterbegivenhet her hjemme.

– Dette må vi bare få med oss. Jeg har vært en stor beundrer av Liv Ullmann i mange år, sier Ailin Berg (47) fra Oslo.

Sammen med tre venninner kjører hun søndag 26. september de drøye 11 milene til Notodden for å få med seg forestillingen der.

Ailin var ikke rask nok til å sikre seg billetter i Oslo, der «Lang dags ferd mot natt» kun spilles seks ganger. Tre ganger ved Riksteatrets scene i Nydalen og tre ganger på Nationaltheatret.

Få billetter igjen

Liv Ullmann reiser på turné til 50 steder over hele landet fra 6.september, i Eugene O´Neills «Lang dags ferd mot natt». Hun spiller mot Bjørn Sundquist, Pål Sverre Valheim Haga, Anders Baasmo Christiansen og Viktoria Winge. Regien er ved Stein Winge.

– Billettene her ble raskt revet vekk, som de har blitt til en rekke forestillinger landet rundt. På Østlandet er det nå få billetter igjen noen steder, som på Notodden og i Sandefjord, så her gjelder det å være rask, sier informasjonsrådgiver Helge Rekdal i Riksteatret.

Han forteller at det nå begynner å bli utsolgt på Østlandet, mens det er noen flere billetter igjen på Vestlandet og i Nord-Norge.

28 av de 55 forestillingene er allerede utsolgt, mens det er få billetter igjen på 18 spillesteder.