Hopp til innhold

RBKs beskjedne tomålsskårer

Lovordene hagler etter at 20 år gamle Kjell Rune Sellin skåret sine to første mål i eliteserien. Selv virker den unge RBK-spilleren litt utilpass over all oppmerksomheten.

Video Sellin

– Jeg er ikke så veldig glad i å stå i rampelyset. Men jeg har blitt vant til det og det er en liten del av fotballen det og, sier Kjell Rune Sellin til NRK.

Unggutten fra Ørlandet virker litt utilpass mellom alle fotografene og journalistene som prøver å få en bit av ham.

Ungguttene blomstrer

Mot Odd scoret 17 år gamle Markus Henriksen to mål. Onsdag gjorde 20 år gamle Kjell Rune Sellin det samme mot Brann.

Rosenborg har hatt en langsiktig plan for sine trøndertalenter som nå begynner å gi resultater.

RBK-trener Erik Hamrén mener at det ikke er tilfeldig at Sellin har blitt så god.

– Det er en fantastisk gutt som vil bli bra, som alltid kommer på trening og som gjør sitt beste hver gang. Selv om han ikke har fått så mye spilletid er det alltid 100 prosent på treningene og han gjør sitt absolutt beste, jeg blir glad når en sånn spiller lykkes og får framgang, sier Hamrén.

De andre Rosenborg-spillerne beskriver Sellin som en beskjeden gutt som alltid smiler og som jobber knallhardt på trening.

Beina på jorda

Selv om han skåret to mål og ble dagens mann mot Brann på Lerkendal har Sellin beina på jorda.

– Jeg har egentlig et veldig avslappet forhold til det, jeg sov godt i natt, sier Sellin, som synes det er stort å spille i svart og hvitt på Lerkendal.

– Det er ikke noe som slår det å komme inn på matta med høre publikum som jubler, det i seg selv er en fantastisk opplevelse, sier 20-åringen.

Se bildene: RBK - Brann

Erik Hamrén mener Kjell Rune Sellins framtid som fotballspiller ser lovende ut.

– Det er alltid vanskelig å bedømme. Men han har talent og ambisjoner, og da blir man riktig bra før eller senere, sier RBK-treneren.

Her kan du lese mer om Kjell Rune Sellin .