Hopp til innhold

Superlag skal redde Storås

Sveinung Sundli er i ferd med å samle et drømmelag for å få Storårsfestivalen på beina igjen.

Eks-fotballproff Vegard Heggem, platedirektør Stein Vanebo og tidligere festivalsjef Per Tronsaune skal ifølge Adresseavisen være blant støttespillerne Sundli ønsker seg.

I tillegg er gammelordføreren i Meldal, Arne L. Haugen, gammeldansgeneral i Storås, Gunnar Sørløkk og Erik Træen solide navn på Sundlis drømmeliste.

Hoster opp superlag

Etter at Storåsfestivalen erklærte seg konkurs fredag, er arbeidet med å få en ny festival på beina allerede i gang.

Sveinung Sundli

Sveiung Sundli

Foto: NRK

Det er grunn til å tro at når Sveinung Sundli gjenoppstår som Storås-general, vil han ta med seg svorne støttespillere av festivalen som tidligere har vært sterkt engasjert i festivalen i Meldal.

Stein Vanebo, platedirektøren i MBN som gir ut både BlackSheeps, D.D.E og MGP Junior, skal være interessert i et samarbeid.

Hemmelig

Sundli ønsker ikke å kommentere navnene på Adresseavisens liste, men bekrefter at han jobber for å samle et superlag foran neste års festival.

- Det jeg kan si er at jeg er i samtaler med mange gode folk, sier Sundli til avisen.

Han innrømmer at han er usikker på om det blir festival i 2010.

- Støtten fra Arne L. Haugen og Gunnar Sørløkk var ekstremt god og rørende. Jeg er også glad for at folk fra lokalsamfunnet på Storås viser så stort engasjement. Det er det mer gnist enn på lenge, sier Sundli.

Tatovert logo

- For å få til dette trenger jeg mange gode støttespillere. Jeg har mange som sier de vil være med, men ikke alle. For at jeg skal prøve en gang til, så må hele teamet være på plass, sier Sundli til avisen.

Sundli sier han vil beholde både navnet og logoen.

- Logo-en var det hardeste å miste. Jeg og mora mi har den tatovert på overarma og akkurat i dag er den ikke verd noen ting. Men jeg er villig til å jobbe for å skape verdier rundt den igjen, sier Sveinung Sundli.

Ønsker ny festival

Gammelordfører i Meldal, Arne L. Haugen bekrefter at han har vært i samtaler med Sundli etter at det ble klart at driftselskapet Mysterier AS gikk konkurs.

- Det stemmer at han har snakket med meg og jeg vil jo gjerne at Storåsfestivalen skal bringes videre og er innstilt på å bidra til det, sier Haugen til avisen.