Siste nytt

  • Utsatt for vold i Steinkjer

    Ei 18 år gammel kvinne har anmeldt en voldsepisode i Steinkjer i natt. Kvinna og kjæresten sier de ble utsatt for vold av to unge menn, og politiet ble kontaktet rundt midnatt. Det er ikke meldt om alvorlige skader, opplyser politiet i Nord-Trøndelag.

  • Slukka brann med hageslangen

    Klokka 21.43 meldte brannvesenet på Twitter om et branntilløp på en veranda på Ranheim. Få minutter etter melder de at beboerne fikk kontroll på brannen med hageslangen. Brannvesenet driver etterslokking.

  • Mulig skogbrann på Oppdal

    Brannvesenet er på vei mot Ålbu i Oppdal. – Det er meldt om røykutvikling i terrenget i ei li på Ålbu. Vi er på vei, sier André Lindgjerdet i Trøndelag brann- og redningstjeneste.

Multimedia

Ordfører i Bjugn, Arnfinn Astad, var sentral i den opprivende prosessen som endte med folke-nei til å slå seg sammen med naboene på Ørland. I høst gir 76-åringen seg, etter 15 sammenhengende år som øverste politiker.

Ordfører i Bjugn, Arnfinn Astad, gir seg som øverste politiker til høsten.

Det skal være mer næringsrikt og bedre for magen..nei det er ikke noe helt nytt snarere en god gammeldags oppskrift

Gammeldags oppskrift, bra for magen

9 april 1940 okkupertte tyskerne Norge. Et trondheimsselskap, ti millioner kroner og 600 statister sørger nå for en ny dokumentar, der hemmeligholdt informasjon om felttoget for 74 år siden kommer frem

Dokumentarinnspilling i Trøndelag

Trøndelagsbilder på kart

Agdenes fyr - Foto: Gerdine Selbekk /
Foto: Gerdine Selbekk

Se bilder fra hele Trøndelag

Opphavsrett NRK © 2014

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen

Nettsjef: Frank Gander (konst.)