Siste nytt

 • Utforkjøring i Verdal

  Klokken 19.41 opplyser politiet i Nord-Trøndelag på Twitter at en personbil har kjørt av veien på Fv 72 ved avkjøring til Hello i Verdal. Det skal ikke være snakk om personskade.

 • Veien åpnet

  Fv 65 mellom Garberg og Forve var stengt i begge retninger etter en kollisjon mellom et vogntog og en personbil, men veien skal nå være åpnet for trafikk.

 • Ingen personskade

  Politiet i Sør-Trøndelag sier ingen personer kom til skade da en trailer veltet på Fv 65 i Orkdal ved Torshus Folkehøgskole. En personbil var også involvert. Veien er sperret med muligheter for omkjøring. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 18.08.

 • Vannforsyning fungerer som normalt

  Klokken 09.58 meldte Stjørdal kommune at beholdningen av rent vann var på et kritisk nivå. Dette gjaldt husstandene i sentrum og på Skatval. Problemene skyldtes en feil på hovedvannledningen. Klokken 16:19 meldte kommunen at feilen var reparert.

Multimedia

Beredskapen er skjerpet på store trafikk-knutepunkt og arrangementer, og væpnet politi vil være mer synlig enn det vi er vant til.
Utenriksminister Børge Brende sier det er grunn til å ta trusselen om et terroranslag i Norge på alvor, men selv gjennomfører han programmet sitt i Trøndelag de neste dagene som planlagt.
Distriktsnyheter Trøndelag (Sør- og Nord Trøndelag, TV

Trøndelagsbilder på kart

Agdenes fyr - Foto: Gerdine Selbekk /
Foto: Gerdine Selbekk

Se bilder fra hele Trøndelag