Samleside: MAT NRK SØRLANDET |
Mai er den måneden vi spiser mest kaker. Her får du noen tips om hvordan du kan lage dem, og ikke minst tips om hva du kan fylle kakene med.
Hvorfor ikke noe smågodt på onsdagskvelden? Vi inviterte Anja Brekne, kjøkkensjef i Frimurerlosjen i studio - med tapas på menyen.
Er du lei av å steike makrellen, koke makrellen eller røyke makrellen: Hvorfor ikke sylte den?
I NRK Sørlandets formiddagssending mandag 13.juni serverte den kjente kokken Trond Moi urtemat basert på Morten Bragdøs urtehage. Her får du oppskriftene på tomatpuree, pesto og urtesuppe.
Savnet av dropssmaken fra barndommen ble så stor at Gunnlaug Løland like godt startet sin dropsproduksjon hjemme. Og oppskriften deler hun gjerne.
Ingen jul uten Glosteik, sier Inger Lise Stulien . I formiddag serverte hun denne tradisjonelle retten hos oss.
Vi har testet allergisikre julekaker, og oppskrifter på blant annet kakemenn, pepperkaker og marsipan får du her.
En lykkelig nybakt norgesmester i sjømat, Jan Hammersmark, fileterte fisk i NRK Sørlandets radiostudio, og gav oss fristende oppskrifter.
En pannekake kan være mer enn en pannekake...
Selvfisket fisk og litt i tillegg, så kan du lage velsmakende middag også ute blant skjærene.
FLERE SAKER
|