| | Fjellsprett og hummer Publisert 23.05.2002 14:26 - Oppdatert 24.05.2002 10:45 Om kongen og dronninga skal få vin til maten har vore eit heitt tema. Men kva får dei å ete? Her får du sjå middagsmenyane som kongeparet får nyte under ferda gjennom Sogn.
Klingenberg Hotell, ÅrdalForrett: Grava reinsdyrfilet, sylta grønsaker, cumberlandssaus
Hovudrett: Grilla breiflabb, mangoglasserte grønsaker, safransaus.
Dessert: Klingenberg konfektkake og jordbærsorbet.
| Smørsteikt sjøkreps på menyen |
Kvikne's Hotel, BalestrandForrett: Smørsteikt sjøkreps, hummerhalar og kongekrabbe med paprikasalat.
Hovudrett: Rosa steikt fjellsprettcarré på balsamicosaus, aspargis og franske poteter 'surprise'.
Dessert: Jordbær og kefirmousse i nougatsaus.
Vårtun samfunnshus, EivindvikForrett: Røykt og fersk marinert laks med urter og salat.
Hovudrett: Heilstekt ytrefilet av hjort med tyttebærkokt pære, steikt sopp, rosenkål & bacon. Kirsebærglace og slottspoteter.
Dessert: Cognacmarinerte multer og tyttebær med karamell-is.
| |
|