Andre nyhende

 • Varslar demonstrasjon

  Årdølane blir oppmoda om å demonstrere når politikarane i dag held formannskapsmøte, skriv Sogn Avis. Hovudtillitsvald Jane Stedje i Fellesforbundet ber innbyggjarane protestere mot helsetunplanane i kommunen. Alle helsetenester skal samlast i eitt felles bygg i Øvre Årdal. I dag vedtek truleg politikarane å løyve 4,4 millionar ekstra til bygginga grunna kostnadssprekk. Samstundes slit kommunen med økonomien og har varsla kutt og oppseiingar.

 • Jenny Følling - Foto: Alf Vidar Snæland /
  Foto: Alf Vidar Snæland

  Jenny Følling på topp

  Nominasjonsnemnda i Senterpartiet har innstilt Jenny Følling på topp til Fylkestingsvalet 2015. På dei to neste plassane kjem Sigurd Reksnes og Aleksander Øren Heen. I ei pressemelding skriv leiar for nominasjonsnemnda, Erling Sande, at dei meiner lista er ei sterk og samlande. Det er opp til nominasjonsmøtet å avgjere korleis den endelege lista skal sjå ut.

 • Haugen aktuell som trenar

  Helge Haugen er svært aktuell for ein rolle i Brann-kompis Eirik Bakkes trenarteam i 2015. Erik Bakke tar neste sesong over som trenar i Sogndal, og er naturleg nok i gang med å sette saman trenarteamet, skriv Bergens Tidende. Avisa har fått stadfesta frå fleire hald at midtbanespelar Helge Haugen er svært aktuell som fysisk trenar i Sogndal neste sesong.

 • Gjorde nye lovbrot i prøvetida

  Ein sunnfjording i starten av 20-åra er dømd for oppbevaring og bruk av marihuana. Lovbrotet skjedde i prøveperioden på ein tidlegare dom. Fjordane tingrett meiner det difor må reagerast strengt og har dømd mannen til 100 dagar fengsel, der 50 dagar er på vilkår.

Fleire nyhende

Den tørre, fine hausten har ført til fantastiske forhold for å jakte på nordlys også her på Vestlandet.
Men nordlyset er uforutsigbart, og du må vera ivrig viss du vil fange og forevige det.
Landbruket står for 10 prosent av klima-utsleppa i Norge. No skal forskarar finne ut korleis bøndene kan få best mogleg avlingar, samstundes som ein reduserer utsleppa til miljøet.
Bøndene fryktar gardsbruk vil ende opp som hytter og fritidseigedomar når regjeringa no vil fjerne bu- og driveplikta. Hos meklarane i eigedomsbransjen er dei derimot svært nøgde.

Fleire nyhende

Kvar er dette?

Kvar er dette? - Foto: Kjell Arvid Stølen / NRK
Foto: Kjell Arvid Stølen / NRK

Veit du kvar dette er? Du kan vinne Flax-lodd

Høyr sendingane våre

Gro Ravnestad - Foto: Arne Stubhaug / NRK
Foto: Arne Stubhaug / NRK

Høyr alt vi sender - direkte og i opptak

Vestlandsrevyen

Vestlandsrevyen - Foto: Marit Hommedal / Scanpix
Foto: Marit Hommedal / Scanpix

Sjå Vestlandsrevyen her