Andre nyhende

 • Ni vil bli teatersjef

  Ni personar har søkt om å overta som teatersjef ved Sogn og Fjordane teater. Noverande teatersjef Terje Lyngstad gir seg når åremålet går ut i 2016. Dei som har søkt er Oda Alisøy, Åse Hegrenes, Bodil Kvamme, Miriam Prestøy Lie, Jepp Pedersen, Tzara Tristana Schwab Gentofte, Karl Erik Solgård Gressvik, Andreea Terescenco Bygstad og Gro Ann Uthaug.

 • Seks vil bli rådmann

  Noverande utdanningsdirektør i Sogn og Fjordane, Åslaug Krogsæter er blant søkarane til stillinga som rådmann i Eid. Det er i alt seks søkjarar til stillinga. Tidlegare rådmann i Eid, Ørjan Raknes Forthun, slutta for å bli rådmann i Lindås utanfor Bergen. I mellomtida har Elin Leikanger fungert som rådmann i Eid.

 • Vil skaffe 12 millionar til skule

  Vener av Sogn jord- og hagebruksskule har om ei veke skipingsmøte. Målet er å skaffe 12 millionar kroner til skulen innan nyttår. Skulen treng opprusting på kring 43 millionar kroner, og Aurland kommune har lova å bidra med fem. 12 millionar som trengst for å få sett første byggesteg ut i livet, håpar venneforeininga snart å ha klare.

 • Braut køyre- og kviletida

  To utanlandske førarar har fått 8.000 kroner i førelegg etter brot på køyre- og kviletida. Dei to vart stogga under ein kontroll i natt ved Statens vegvesen sin trafikkstasjon på Håbakken i Lærdal.

Fleire nyhende

Når fylkeskommunen må kutte 234millionar kroner står ein fjerdedel av kulturmidlane i fare.
Created by InfoDispatcher
Created by InfoDispatcher

Fleire nyhende