Andre nyhende

  • Overheldt ikkje vikeplikta

    Ein bilførar fekk i morgontimane forenkla førelegg og tre prikkar i førarkortet då han ikkje overheldt vikelplikta ved eit gangfelt utanfor Svelgen barne- og ungdomsskule. I tillegg fekk ein førar førelegg for å ha køyrt i 56 km/t i 50-sona. Det vart også skrive gebyr for manglande bruk av bilbelte og utslitte dekk.

  • Fekk reise utan å betale.

    Litauarane som vart tekne for dekktjuveriet på Førde Vulk, fekk dra sin veg med eit ubetalt førelegg i lomma, skriv Firda. To av tre slike førelegg blir aldri betalt, syner statistikken til statens innkrevjingssentral. Litauarane hadde ikkje tjuvgods i bilen då dei vart arresterte, men vart felte av videobevis blant anna frå Førde Vulk. Politijurist Erling Melvær seier til avisa at dei ikkje kunne krevje inndraging av bilane til litauarane sidan dei er meir verde enn det dei er sikta for å ha stole.

  • Ingen grossiststreik.

    Det blir ikkje grossiststreik. Norsk Transportarbeiderforbund (NTF) og NHO Mat og Landbruk blei i natt samde om ein ny avtale. Avtalen omfattar mellom anna grossistlagera til Rema Distribusjon som betener alle butikkane til Rema 1000, og fleire av Felleskjøpet sine grossistlager.

Fleire nyhende

Streiken fører til heimeskule
Terje Rognsø, Knut Erik Folland og Eirik Bakke er mellom gjestene Kjell Arvid Stølen har i den tredje utgåva av Fotballstudio.
Like sikkert som at haustlauvet gulnar, har eliteserielaget Sogndal igjen hamna i nedrykksstriden.

Fleire nyhende