SkilleAlt om Petter Solberg m/bildeSkilleAlt om FFK m/bildeSkilleNett-tv m/bildeSkille - slutt
Toppbanner NRK Østfold Programmer 3.1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Østfold > Programmer NRK Østfold Sist oppdatert 14:22
 

Alternativer for Alltid klassisk

Reklamekanalen Kanal24 tok fra nyttår over frekvensen FM 95,7 der NRK har send NRK Alltid Klassisk i Sarpsborg og Fredrikstad. Her er alternativene for deg som fortsatt vil høre Alltid Klassisk.

Publisert 02.01.2004 13:47. Oppdatert 02.01.2004 15:01.
SE OGSÅ:
ALT OM:
Av Tord E. Nedrelid

Dessverre er det ikke lenger mulig å få inn NRK Alltid Klassisk på vanlig FM-radio i Nedre Glomma-området. Senderen er tatt over av NRKs nye rikskonkurrent, reklamekanalen Kanal 24. De som likevel ønsker å lytte til Alltid Klassisk har følgende alternativer.

Nettradio

Du kan lytte til alle NRKs radiokanaler på nettet, enten direkte eller som opptak. Ved å søke i arkivet kan du høre alle programmer som er sendt de siste tre ukene i alle NRKs radiokanaler.

Klikk her for NRKs Nettradio


Dab-radio

DAB - digital radio

Dette er den nye generasjonen radio som etterhvert vil ta helt over for den tradisjonelle FM Radioen vi har i dag. NRK sender allerede alle sine kanaler i DAB-format i Østfold. For å lytte til DAB-sendingene trenger du en egen digital radiomottager. Da får du perfekt digital lyd og du får ekstra informasjon om alt som sendes i form av tekst på displayet i radioen.

Mer om DAB-radio


Siste saker:
Flere saker: ALT OM OM NRK ØSTFOLD

 

Østfold

Nyheter fra Østfold finner du her:

 
10 SISTE NRK ØSTFOLD
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no