SkilleAlt om Petter Solberg m/bildeSkilleAlt om FFK m/bildeSkilleNett-tv m/bildeSkille - slutt
Toppbanner NRK Østfold Programmer 3.1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Østfold > Programmer NRK Østfold Sist oppdatert 14:22
 
Samleside: PREK MED EN POLITIKER

- Barnas rettigheter må gå foran de homofiles

Foto: NRK
Line Henriette Holten Hjemdal(33) er Krfs førstekandidat til Østfoldbenken. Hun er ikke redd for at partiet snart er alene om å si nei til at homofile skal få adoptere.

Krf må løfte blikket

Jon Jæger Gåsvatn, Frp.
Jon Jæger Gåsevatn er Frps 2. kandidat fra Østfold til stortinget kommende høst. Han mener Krf sentralt snart må se at det samarbeides med stort hell mellom Krf og Frp i kommunene.

- Snakker gjerne rett ut

Martin Engeset fra Høyre har omtalt politiske motstandere som "brønnpissere" og "sjefs-sutrere". Han har vært heltidspolitikere i flere år, og ønsker seg fire nye år på stortinget.


- Respekt tilbake i skolen !

Rita Sletner er statssekretær i justisdepartementet og stortingskandidat for Venstre i Østfold. Hun mener respekt må gjeninnføres som begrep i norsk skole.

- Vil i regjering !

May Hansen fra SV har sittet fire år på stortinget. Hun tror på regjeringsskifte kommende høst, sier nei til Rygge sivile flyplass, og vil ha mer penger til Østfold.

- Demokratiet på et lavmål

Hans Glomsrud er kandidat til stortinget for Pensjonistpartiet foran høstens valg. Han mener de demokratiske forholdene i Norge aldri har vært så dårlige som nå.

- SV på vei mot Høyre

NRK Østfolds politikerserie ruller videre. Dag Thoresen fra Rød Valgallianse sier SV er på vei mot Høyre, og mener det gir et stort rom på venstresiden i norsk politikk.

Knut Herland vil på Stortinget

Eidsberg kommunes ordfører, Knut Herland (Sp), sikter mot Stortinget ved høstens valg. Sjøl mener han at han representerer noe annet enn "blårussen" på tinget.

Olsen preka med Leirstein

Ulf Leirstein (Frp.) gjestet NRK Østfolds formiddagssending mandag, da en ny "Prek med en politiker"-sending, gikk av stabelen.

Prek med en politiker

NRK Østfold inviterer politiske partier, som stiller til valg ved årets stortingsvalg, til våre sendinger i vinter. Høyres Ingjerd Schou gjestet Hans Jørgen Olsen mandag.

FLERE SAKER

 

 
10 SISTE NRK ØSTFOLD
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no