skillehvor i nordlandskillePolarbannerskilleEuroarcticskille_slutt
Toppbanner Nordland programmer 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Nordland > Programmer NRK Nordland Sist oppdatert 14:53
KONTAKT OSS
NRK Nordland
Jernbanevn. 100
8038 Bodø
Tlf: 75 50 57 00
Faks: 75 50 57 55
Distriktsredaktør:
Tone Kunst
E-post:
 

Ettermiddags-stemmene

Når dagsnytt er ferdig og middagsfreden senker seg over mange norske hjem, er det stor sjanse for at det er en av disse du hører på P1 - hvis du bor i Nordland.

Publisert 29.06.2004 13:04. Oppdatert 05.07.2004 10:56.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
Av Ivar Jensen

I anledning et plutselig solstreif har de to kjente stemmene byttet ut innestengt studioluft med frisk sjøluft. Bjarne Hagen og Per Willy Larsen har mønstret på sjarken TANGO i småbåthavna i Bodø.

Men de to radiokameratene blir neppe lenge på havet. For i tillegg til å være programledere på NRK Nordlands ettermiddagssendinger, er de også produsenter på våre TV-sendinger på kveldstid - hvis de ikke loser lytterne gjennom hele Nord-Norges Nordaførr på formiddagen.

Bjarne Hagen og Per Willy Larsen er begge 66-modeller. De kom samtidig til NRK Nordland i 1994 - Bjarne kom rett fra Radio Melbu, mens Per Willy kom fra Radio 8000. Og siden har de fulgt hverandre i NRK.

Men om de har mye felles, er de minst like forskjellige. Mens Bjarne på fritiden er velprofilert fotball-kommentator i P1, er det mange som kjenner Per Willy som en dyktig trommeslager. Han må være en av svært få nordmenn som har ligget på hitlistene på Jamaica - med det norske reggae-bandet IRIE DARLINGS.

Bjarne Hagen (t.v.) og Per willy Larsen ombord på MK TANGO


Enten det dreier seg om fotball eller musikk - ettermiddagsvertene deler i alle fall entusiasmen når det gjelder radioen som medium. Selv om TV'en opptar stadig mer av folks tid, er ikke radioen død. Tvertimot lever den videre i beste velgående - og lyttertallene bare øker, også på ettermiddagssendingene våre.

Så Bjarne og Per Willy må stadig finne på nye vrier når de loser lytteren mellom nyheter, vær og musikk - mellom debatter og reportasjer - eller når det er opphetet stemning blant lyttere som ringer inn sin mening.

Og lytterne vet å sette pris på en passelig blanding av hygge og alvor de halvannen timene fra 16 til 17.30 mandag til fredag.


 
10 SISTE NRK NORDLAND
10 SISTE NYHETER FRA NRK.NO
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no