skilleMøt de ansatte, NRK Hedmark og Oppland, toppbanner, promotoppskillePromo, Topp 8, 230skille_slutt
NRK Hedmark og Oppland progr. 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Hedmark og Oppland > Programmer NRK Hedmark og Oppland Sist oppdatert 17:52
VÆRET
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
KONTAKT
NRK Hedmark og Oppland
2626 Lillehammer Tlf: 61 28 72 00 Fax: 61 28 72 32

Distriktsredaktør

Nettansvarlige


 

Nesten seerrekord for Snøløve

Gaupeprogrammet "Snøløve" ga nesten ny seerrekord for Ut i naturen. - Veldig hyggelig, sier mannen bak programmet Trond Berg.

Publisert 19.12.2002 14:49.
SE OGSÅ:

Se bilder fra "Snøløve"


I seks år har Trond Berg fulgt livet til tre gauper. Han har tilbragt utallige timer i skogen på å filme og ofte vente på at gaupene skulle dukke opp.

Hadde ikke trodd

På tirsdag kunne seerne få se resultatet i et utvidet Ut i naturen-program kalt "Snøløve". Trond Berg fra Elverum syntes det var litt vemodig å være ferdig med programmet som han har brukt mye tid på de siste årene. Men det er hyggelig at så mange seere så programmet. - Det er fantastisk at det nesten ble rekord for Ut i naturen.

Det hadde jeg aldri trodd, sjøl om jeg håpet at mange ville vise interesse for gaupa.

Seertallet ikke viktigst

Programmet som har hatt mest seere er et program om laksen som ble sendt i fjor, det hadde 825.000 seere. "Snøløve" fikk 815.000 seere. det vil si at 22 prosent av Norges befolkning så programmet. Det er mange år siden Ut i naturen hadde så mange seere. - Dette minner meg litt om glansdagene da NRK var monopol og vi hadde høye seertall.

Men seertallet er likevel ikke det vikigste for Berg. - Jeg synes det er mye viktigere at de som ser på programmet får utbytte av det. At de lærer noe.

LENKER

 
10 SISTE FRA NRK HEDMARK OG OPPLAND
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no