Hopp til innhold

Her står flere tilhengerlass med tyvegods

På Narvik politistasjon står flere tilhengerlast med tyvegods som politiet beslagla på to adresser i Narvik.

Tyvegods i Narvik

– Vi har beslaglagt verktøy, møbler, motorsager, flere titalls tv-apparater og alt mulig annet. Det er et stort beslag, og vi snakker om veldig store verdier, sier politiadvokat Siv Remen i Midtre Hålogaland politidistrikt.

Foto: Politiet

– Vi har beslaglagt verktøy, møbler, motorsager, flere titalls tv-apparater og alt mulig annet. Det er et stort beslag, og vi snakker om veldig store verdier, sier politiadvokat Siv Remen i Midtre Hålogaland politidistrikt til NRK.no.

Det var tirsdag at politiet gikk til aksjon mot to adresser i Narvik. Én kvinne og to menn ble pågrepet og satt i varetekt. På de aktuelle adressene fant politiet enorme mengder tyvegods.

Flere tilhengerlast

I løpet av tirsdag kom flere tilhengerlast med beslagene til Narvik politistasjon. Der jobber nå flere politifolk med å registrere beslagene.

– Det vil fortsatt ta flere dager før vi har den fulle oversikten. Foreløpig jobber vi på spreng for å registrere alt, sier Remen.

(artikkelen fortsetter under)

Tyverigods i Narvik

I løpet av tirsdag kom flere tilhengerlast med beslagene til Narvik politistasjon. Der jobber nå flere politifolk med å registrere beslagene.

Foto: Politiet

Innbruddsraid

De tre siktede, som alle er kjenninger av politiet, settes nå i forbindelse med en et omfattende innbruddsraid i Evenes, Tjeldsund, Skånland, Narvik, Gratangen, Lavangen, Målselv, Bardu og Salangen som ble begått i sommer og utover høsten.

En rekke hytter og fritidshus ble tømt for verdier, og politiet har etterlyst tips om hvem som kunne stå bak.

– Etterforskningen vil vise hvor mange av disse innbruddene vi kan knytte til beslagene vi har gjort. Men vi har allerede knyttet både gjerningsmenn og beslag opp mot flere av innbruddene, sier Remen.

– I sommer var det adskillig flere innbrudd enn det som er vanlig i denne regionen. Helt siden da har vi jobbet med å kartlegge disse innbruddene.

De tre siktede som er i 20-årene og har tilhold utenfor Narvik.