Hopp til innhold

Narvik vant 7-3 over Jutul

Narvik ishockeyklubb vant idag sin første kamp, da de som første nordnorske lag spilte i 1. divisjon. I går tapte de 5-9, i dag vant de 7-3 over Jutul.

Ishockeyguttene virket friskere i dag og gikk til ledelsen 1-0 etter første periode, skriver Fremover.

– Rent sportslig så er det imponerende av våre iskrigere å komme så sterkt tilbake. Jeg har nesten ikke ord, sier leder i Narvik ishockeyklubb Harald Kuraas til NRK.no.

Byttet taktikk og spillere, fikk revansj etter gårdagens tap mot Jutul.

– Treneren byttet ut en del spillere og de byttet taktikk. Hadde vi spilt slik vi gjorde i dag, i begge kampene, hadde vi nok vunnet i går også, sier Kuraas.

Tok av silkehanskene

– I dag tok vi av silkehanskene og det ga resultater. Vi tror vi kommer til å gjøre det bra resten av sesongen. Vi vil nok ende opp en plass midt på tabellen, fortsetter Kuraas.

Hele Narvik har fått hockeyfeber etter at det første nordnorske ishockeylaget i 1. divisjonen fikk sin revansj mot laget fra Bærum.

– Det er ordentlig hockeyfeber i byen. Det har vært elektrisk stemning i hallen i helga og det har haglet inn med gratulasjoner fra kjente og ukjente. Arctic Eagles er Nord-Norges hockeylag, avslutter en fornøyd Kuraas.

Felix Holmstrøm scoret det første målet. Han spilte ikke i kampen på lørdag, fordi lagene kun får bruke sju utlendinger av gangen. Narvik har til sammen ti, og måtte plassere tre på tribunen.

Johan Ceder scoret det andre målet, såvidt inn i andre periode, før Jutul scoret på direkten.

Narviks Adrian Alvarstein satte inn 3-1 midt i kampen, etter meget solid overtallspill.

Effektivt spill

Jutul scoret igjen mot slutten av andre periode. Denne gangen i undertall, etter pent spill. Narvik svarer umiddelbart og Anders Thurmann Hälldal scorer nok en gang i overtall. Max Davis Lind er involvert i scoringen og får sin fjerde assist i dagens kamp.

Narvik er effektive etter press fra motstanderne i starten av tredje periode. To scoringer på under ett minutt og stillingen er dermed 6-2.

Fem minutter før slutt setter Robin Johansson fart mot målet og setter inn det siste målet for Narvik. Helt på slutten scoret Jutul, men målet hadde ingenting å si, for Narvik står igjen med seieren 7-3 over ishockeylaget fra Bærum.