– Det føles som om vi taper to poeng

Bodø/Glimt spilte en god kamp i 85 minutter. – Vi kan ikke holde på sånn hvis vi vil rykke opp, sier Tommy Knarvik.

Tommy Knarvik

Tommy Knarvik er ikke fornøyd med det Bodø/Glimt presterte borte mot Bærum i dag. Her er han i aksjon for Tromsø, sin tidligere arbeidsgiver.

Bodø/Glimt så ut til å klare i dra i land seieren i årets første seriekamp mot Bærum. Allerede etter 10 minutter fikk hjemmelagets Marius Lundemo æren av å score årets første mål på Sandvika Stadion.

I andreomgangen startet Bodø/Glimt en solid opphenting. I det 53. minutt satt Tommy Knarvik inn sitt første Glimt-mål. Bare 9 minutter senere var det Pape Ndiaye sin tur, før Knarvik satt inn sitt andre for dagen etter 66 minutters spill. Dermed hadde nykommerne gitt det blåkledde Glimt-laget noe å juble for.

Raknet på slutten

Jubelen varte til det var spilt 85 minutter av kampen. Da fikk vertene straffespark, og Lars Sandbu gjorde at bæringene innså at et uavgjortresultat var innen rekkevidde.

– Jeg synes vel den straffen er ganske billig, mener Tommy Knarvik.

Og kampen var ikke over. På overtid var det Erbin Llullakus tur, og kampen var slutt da resultattavla viste 3–3. Tre gule kort og tre baklengsmål er tungt å svelge for et Glimt-lag som hadde seieren godt nede i lomma.

– Vi er mildt sagt sløve i forsvar. Vi roter veldig, og vi har ikke råd til å holde på sånn hvis vi skal ha ambisjoner om opprykk, sier Knarvik.

Føles som to tapte poeng

Selv scoret han to raske mål for et Glimt-lag som viste gode takter offensivt. Likevel er han skuffet over sluttresultatet.

– Det føles som om vi tapte to poeng med tanke på slutten, sier han.

Før kampen var trener Cato Hansen klar på at Bodø/Glimt måtte spille med like stor entusiasme som det nyopprykkede Bærum-laget, for å ha noen mulighet for å vinne kampen.

– Klarte dere det, Tommy Knarvik?

– Jeg synes vi klarte det, vi viser stor moral når vi snur kampen. Bærum har vel ett eneste skudd på mål, så resultatet er ganske ufortjent sånn sett.

Mye å ta med seg

Nå mener den ferske Glimt-spilleren at kampen mot Bærum har mye de gulkledde bør ta med seg inn mot neste kamp.

– Vi presterer veldig bra i 85 minutter, og fungerer veldig bra offensivt. Vi roter litt i slutten, og det må vi luke bort, mener Knarvik.

Neste kamp er årets første seriekamp på Aspmyra, mot Alta den 15. april.