Hopp til innhold

Kastet firehjuling i sjøen

Både en firehjult motorsykkel, en skutertilhenger, en sykkel og en båthenger havnet i havnebassenget i Bodø natt til onsdag. Politiet tror pøbler står bak.

ATV

Et firehjuling, eller ATV, har havnet i sjøen i Bodø sentrum. Politiet leter nå etter eieren (Illustrasjon).

Foto: Morten Karlsen / NRK

– Det har vært VM i jævelskap på kaia i Bodø i natt. Noen har hivd alt de kunne finne på utenfor kaia. Så langt har vi funnet en ATV, en splitter ny sykkel, en skuterhenger og en båthenger i havet, sier operasjonsleder Ivar Bo Nilsson i Salten politidistrikt.

Både politi, brannvesen og en redningsskøyte rykket ut, etter melding om at en firehjuling var funnet i havnebassenget i Bodø i dag tidlig. Dykkere gikk i sjøen for å lete etter personer som kunne ha havnet i vannet sammen med kjøretøyet. Men nå viser det seg at det i stedet dreier seg om hærverk.

- Vi har også funnet en båthenger og to sykler, som er kastet på sjøen. Den ene sykkelen er helt ny, så dette er nok gjort på faenskap, sier Jan Lekang ved politiets operasjonssentral i Bodø.

Firehjulingen tilhører bedriften Arctic Båt og MC i Bodø, og ansatte har i dag bekreftet at firehjulingen tilhører dem.

Ingen mistenkte

Politiet har startet etterforskning, men står foreløpig uten noen mistenkte i saken.

- Havnevesenet har noen overvåkingskameraer i området, som vi undersøker nå. Forhåpentligvis kan det gi oss noen svar, sier Jan Lekang.

Politiet er interessert i tips og opplysninger fra publikum i forbindelse med funnet av kjøretøyet.