Hopp til innhold

Leverposteien full av mark

Nora Nilsen (11) fikk sjokk da hun åpnet en ny boks med leverpostei til frokosten sin.

Nora Nilsen (11) fant mark i leverposteien

ÆSJ SÅ EKKELT: Nora Nilsen (11) hadde gledet seg til skive med leverpostei til frokost. Men isteden for velduftende leverpostei fant hun inntørkede svarte mark.

Foto: Privat

For isteden for velduftende leverpostei som hun liker så godt, fant 11-åringen fra Terråk i Bindal kommune inntørkede svarte mark øverst i den velkente hermetikkboksen fra Stabburet, skriver Brønnøysunds Avis .

Fant mark i leverposten

Ingen akkurat noen gladmelding fra Stabburet. Leverposteiboksen var full av mark.

Foto: MMS-foto: Privat

For Nora ble det ingen leverpostei på dagens første måltid.

- Nei, fy være. Jeg ble skikkelig kvalm, sier 11-årigen.

Den marerittaktige hendelsen fant sted onsdag morgen denne uka. Nora og foreldrene tok boksen med til nærmeste butikk på Terråk der familien bor, og der fikk de en ny.

Ikke tatt skrekken

- Jeg trodde ikke Nora ville spise leverpostei mer, men der tok jeg feil, forteller moren Marianne Sund.

Ifølge Brønnøysund Avis har boksen best før dato på 12.09.2011. Informasjonsdirektør Robert Rønning hos Stabburet sier til avisa at sånt skjer svært sjelden, og at han han synes det er leit å høre om opplevelsen til Nora Nilsen.

- Det kan høres ut som om boksen ikke har vært helt tett. Da kan bakterier komme inn og utvikle seg til mark, for boksene blir varmebehandlet helt til slutt, sier Rønning til avisa.

Han forteller videre at de produserer noen millioner bokser i året, men svært sjelden opplever at ikke boksene er tette.

Alle leverposteiboksene har fem års garanti.