Hopp til innhold

Kvinne omkom i kollisjon på glatt føre

Kvinnen i 50-årene som omkom mandag da tre biler kolliderte på fylkesvei 82 mellom Stokmarknes og Melbu, var Sonja Annie Rasmussen fra Stokmarknes.

Kvinneomkom i Gislesvingen mellom Stokmarknes og Melbu

OMKOM: En kvinne omkom i en kollisjon ved Stokmarknes i Nordland der to biler og en lastebil var involvert mandag ettermiddag.

Foto: Kolbjørn Hoseth Larssen

Dødsulykke i Vesterålen

Operasjonsleder, Grete Birkeland.

Foto: Martin Mortensen / NRK

– Kvinnen som omkom satt alene i den ene bilen. Alle de andre fire slapp uskadd fra ulykken. Det var tre biler og fem personer involvert i ulykken. En lastebil og to personbiler, opplyser operasjonsleder Grete Birkeland til NRK.no.

Politiet fikk melding om ulykka 13.50 fra AMK-sentralen. En personbil på vei fra Melbu mot Stokmarknes fikk sleng, og traff en personbil som kom i motgående kjøreretning fra Stokmarknes.

Denne bilen traff deretter lastebilen. Et Sea King var tilfeldigvis på Skagen flyplass med redningsmannskaper om bord. De kom hurtig til ulykkesstedet, men kunne ikke redde kvinnen.

Fikk sleng

– Den 59 år gamle kvinnen ble erklært død på stedet, sier Birkeland.

En voksen og to barn som befant seg i den andre personbilen er sendt til sykehus for sjekk. Politiet jobber nå på stedet med å avhøre de involverte.

Svært glatt

Fv 82 er stengt ved Gislesvingen i Hadsel kommune mellom Melbu og Stokmarknes etter dødsulykka.

Ifølge andre som har kjørt på strekningen i dag har det vært såpeglatt på stedet.

Ett felt stengt

Vegvesenet opplyser til NRK mandag ettermiddag at det ene kjørefeltet er stengt, grunnet oppryddingsarbeid etter kollisjonen.

Trafikkulykke mellom Stokmarknes og Melbu

Ulykken skjedde på fylkesvei 82 mellom Stokmarknes og Melbu.

Foto: NRK