Elendig premiere av Brann

0-2 mot nyopprykkede Haugesund var ikke sesongåpningen Brann ønsket eller trengte. Spesielt ikke når Haugesund var nærmere 3-0 enn Brann var 2-1.

Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Her får du noen hendelser fra kampen: Saken oppdateres med intervjuer og reaksjoner på video.

Brann har byttet ut Erik Huseklepp og Jan Erik Solli med Bjarte Haugsdal og David Nielsen – uten at det hjelper. Haugesund er nærmere 3-0 enn Brann er 2-1.

0-2. 16 minutter etter pause spilles Jon Pelu gjennom og scorer. Til tross for at enkelte roper på offside, godkjennes scoringen.

Haugesund leder! Like før pause drar tidligere Odd-spiller Jakob Sørensen gjennom og setter ballen via Kenneth Udjus og i mål. Bra

Etter 37 minutter er det duket for ny stor Huseklepp-sjanse, uten at det ender i scoring. Avslutningen går til corner, også den uten resultat.

Etter 24 minutter header Erik Huseklepp over etter et innlegg fra El Fakiri.

Den tidligere Rosenborg- og Kongsvinger-spilleren Jon Pelu skaper problemer for Brann-forsvaret. Han har nå kommet til to sjanser, en av dem alene med Kenneth Udjus. Brann holder likevel nullen.

I løpet av kampens første kvarter har Brann og Haugesund spilt seg frem til hver sin sjanse, uten å få uttelling.

Det er møtt frem mange for å få med seg kampdebuten i Vestlandshallen.