Hopp til innhold

Guastavino ønsket i Spania

Branns magiker kan havne i samme serie som Lionel Messi, den største magikeren av de alle. Han er nemlig ønsket av en spansk La Liga-klubb.

Diego Guastavino

Diego Guastavino skal være ønsket av en spansk toppklubb.

Foto: Anders Hovden, Digitalsport / Anders Hoven, Digitalsport

Det er ikke kjent hvilken klubb som skal være interessert i Diego Guastavino. Men uruguayaneren sier til Bergensavisen at han er ønsket av en spansk klubb.
– Ja, det er ikke noe konkret ennå, men interesse er det. For meg er det helt helt fantastisk. At en klubb i La Liga følger med meg, er et godt signal, sier han til avisen.

Agent Terje Liverød bekrefter at en spansk klubb har vist interesse for brannspilleren. Men navnet på klubben vil ikke Guastavino avsløre.
– Hjertet mitt er i Brann. Nå kjemper vi i toppen av eliteserien og har en god sjanse til å gå til cupens semifinale på søndag. Derfor tenker jeg kun på brann nå, sier han til BA.

Rune Skarsfjord

Rune Skarsfjord.

Foto: Ketil Jordan / NRK

Et salg av spilleren lover ikke godt for Brann. Guastavino har vist strålende spill i år, og har stått for åtte scoringer for rødtrøyene. Brann ligger nå som nummer to på tabellen.

Han sier til avisen at det ikke er aktuelt å diskutere en ny kontakt med Brann før tidligst denne vinteren. Det ser ikke ut til å bekymre branntreneren.
– Vi diskuterer kontraktssituasjonen med alle spillerne hele året. Når tiden er inne, skal dere få vite hva som skjer. Det er ikke noe vi stresser med, sier Rune Skarsfjord.