Hopp til innhold

Tastet feil – vant 63 millioner

Tre nordmenn vant 31,6 milloner i går kveld. Fjerdemann leverte en kupong for mye og har straks tidenes største Norsk Tipping-gevinst på kontoen.

Vikinglotto 18.01.2012

REKORDPREMIE: Fire nordmenn ble millionærer i går. Den rikeste av dem vant dobbel premie på grunn av en tabbe.

Foto: NRK1

– Jeg hadde ikke tenkt å levere to like rekker. Det var en tabbe at jeg gjorde det, sier mannen fra Austrheim i Hordaland, til Norsk Tipping.

– Jeg pleier å levere tre faste kuponger, men på grunn av den store potten bestemte jeg meg for å satse litt ekstra. Så jeg leverte inn 20 kuponger. Da jeg hadde sendt dem av gårde, oppdaget jeg at jeg hadde betalt for 21 kuponger, fortalte vinneren.

Rekord for Norsk tipping

Asbjørn Langmyr

DELTE UT 160 MILLIONER: Asbjørn Langmyr i Norsk Tipping ringte rekordvinnerne.

Foto: Norsk Tipping

– Første tanke var at jeg skulle finne den jeg ved en feil hadde tastet to ganger, men så tenkte jeg at det var likevel ikke noe å gjøre med, så jeg gikk og la meg for å sove middag. Men nå har jeg våknet, sier mannen.

På fredag har han altså 63,2 millioner kroner på konto – og det er grunn til å tro at det blir fest i helga.

– Det er rekord for Norsk Tipping, forteller Asbjørn Langmyr som snakket med vinneren i 30-åra torsdag morgen.

Sindig kar i 30-årene

Rekordvinneren var nemlig på jobb da Langmyr ringte fra Norsk Tipping for å fortelle om den svimlende summen.

– Han så meldingen fra oss og fikk nok en mistanke, men han ventet med å ringe tilbake til i morges. Han virka som en sindig og fornuftig mann, sier Asbjørn Langmyr.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Tre vant 31,6 millioner

Også tre andre nordmenn fikk telefon fra ham med melding om gigantiske summer onsdag kveld.

– Jeg synes det var morsomt å sjokkere flere i stedet for å kun levere ut en på 190 millioner, mener Langmyr i Norsk Tipping.

Tre nordmenn vant 31,6 millioner kroner:

  • Mann i femtiårene fra Fana i Bergen vant på sin femukers kuppong levert før jul. – Nå tror jeg ganske enkelt at jeg setter meg, sa mannen og pustet tungt, da Norsk Tipping ringte.
  • En familiefar fra Bærum vant på en kupong han hadde levert inn på Sola lufthavn. – Jeg har vondt for å tro dette. Egentlig har ikke dagen i dag vært særlig god. Har hatt litt probllemer med ting jeg skulle gjort. Men når jeg summerer opp til kvelds, etter at du har ringt, tror jeg nok konklusjonen blir at den ble meget god!
  • 80-åring fra Storslett i Troms. – Tenk at jeg skulle bli så rik på mine gamle dager. Jeg har mange å dele med, sier mannen, som var kjøpte vinnerkupongen tidligere på dagen.