Hopp til innhold

- Søket etter Pål-André er svært høyt prioritert

Kilder i rusmiljøet i Bergen tror at han kan være død.

Video Savnet Pål-Andre Misje Madsøy

Politiet i Bergen har satt inn store ressurser i letingen etter den savnede 28-åringen Pål-André Misje Madsøy. Han ble sist sett i Bergen sentrum natt til lørdag 26. mars.

– Denne saken er svært høyt prioritert, og vi er mange som jobber med den akkurat nå, sier Rigmor Isehaug som er seksjonsleder for vold og sedelighet ved Hordaland politidistrikt.

Sporløst borte

Alle spor etter Madsøy stopper utenfor puben Scottsman i Bergen sentrum. Hans nærmeste startet opp en gruppe på Facebook hvor de håpte på å få tips om hvor han kunne befinne seg, men ingen har sett ham.

Rigmor Isehaug, seksjonsleder for vold og sedelighet ved Hordaland politidistrikt.

Rigmor Isehaug vil ikke spekulere i ryktene fra rusmiljøet i Bergen.

Foto: Bengt Roger Kåven / NRK

Politiet legger ikke skjul på at den savnede tilhører et belastet miljø i Bergen. Folk som NRK har snakket med både i Nygårdsparken og i rusmiljøet i sentrum hevder at det var satt en pris på hodet til 28-åringen.

– Det blir ren spekulasjon. Jeg vil overhode ikke på nåværende tidspunkt spekulere i at han ikke skal være i live, sier seksjonslederen.

Skulle ha vitnet

28-åringen skulle vitne i en alvorlig narkotika- og helerisak som går for Bergen Tingrett frem til påske. Der møtte han naturlig nok ikke opp. Nå blir det spekulert i om det kan ha en sammenheng med forsvinningen.

– Jeg kan bekrefte at han skulle vitne i går, men at han ikke møtte i retten. Vår holdning nå er at vi leter etter en person som kanskje ikke vet at vi leter etter ham, sier Isehaug.