Hopp til innhold

Brann ute av cupen

Og Fyllingen kan juble over seier på Varden onsdag kveld. Det kan trygt kalles en cup-bombe.

Video Jubel i Fyllingen

Det var full jubel for Fyllingen, og langt mer skuffede brannspillere.

Den mest spennende kampen i denne cuprunden var nok Fyllingen-Brann, det har vært flere hatoppgjør mellom de to lagene tidligere.

Og det ble en spennende kamp også i dag. Ved pause sto det 0-0, men når kampen ble blåst av sto det 1-0 til Fyllingen.

Headet i mål

NRK sin reporter på stedet fortalte underveis i kampen at 3. divisjonslaget Fyllingen hadde mest tempo, og de hadde også flere fine avslutninger mot Brann-målet, uten at det ble mål.

Etter 54 minutters spill kom det avgjørende målet. Det var Kristoffer Nesse Stephansen som headet ballen i målet til Brann, og det sto 1-0.

Det var tydelig skuffede brann-spillere som forlot banen i Fyllingsdalen onsdag kveld. Desto mer glade var laget fra Fyllingen.

Glad trener

– Dette er nesten så jeg må klype meg litt i armen, sier trener i Fyllingen Kjetil Knudsen etter kampen. Han er utrolig godt fornøyd med resultatet.

– Det er fantastisk. Vi hadde bestemt oss for å stenge bakrommet, og jeg tror at vi lyktes i de tankene vi hadde. Dette er utrolig gøy for spillerne og laget, sier han.

Nå skal de ta en kamp av gangen videre fremover i campen om cupfinale.

Varden idrettspark

Mange opplevde at Fyllingen slo Brann ut av cupen på Varden idrettspark onsdag kveld.

Foto: Sølve Rydland / NRK

– Dette er krise

– Dette er bare trist, og dette er krise for Brann, sier trener Steinar Nilsen til NRK etter kampen. Han er tydelig irritert og skuffet over det som har skjedd.

– Det skjer ikke noe der ute på banen, sier han.

– Dette er det verste jeg har vært med på, sier Erik Huseklepp til NRK etter kampen. Han er også tydelig preget av det som har skjedd, og mener de rett og slett ikke var gode nok.

– Det var veldig dårlig, vi var fraværende. Det skal ikke være mulig. Vi var rett og slett ikke på, sier han. Brann har ikke røket ut i andre runde av cupen siden 1989. Da tapte de mot Fana.

Etter kampen dro en rekke Brann-spillere samt trener Steinar Nilsen direkte til Brann stadion. Ditt dro også styreleder Lars Moldestad, han sier til NRK at Nilsen sitter trygt.

Brann stadion

Dette banneret ble hengt opp på Brann stadion etter kampen. Det var supportere som hadde laget banneret og hengt det opp.

Foto: Linda Ekeland / NRK

De andre kampene:

På Nesttun ble det tap for Fana. De møtte Lyn og resultatet ble til slutt 0-3 etter 0-1 til pause.

I kampen mellom Nest-Sotra-Løv-Ham trakk Løv-Ham det lengste strået og kampen endte 1-4 med mål av Sindre Marøy, Arve Walde, Mads Cato Moldskred og Matias Møvik.

Stord er også ute av kampen etter å ha tapt sin kamp. Kampen Sandnes Ulf - Stord Fotball endte 1-0.

Det betyr at det er Fyllingen og Løv-Ham som går videre i cupen. Brann, Fana, Nest Sotra og Stord Fotball er ute.

(Her er vinnermålet)

Video Fyllingen leder mot Brann