Hopp til innhold

Asken stopper Motorpsycho

Konserten på Kvarteret i kveld utsatt til fredag på grunn av flystansen.

Motorpsycho i Stidentersamfundet i Trondhjem 22. april 2006

UTSETTER: Bent Sæther og Snah i Motorpsycho har foreløpig utsatt torsdagens konsert til fredag.

Foto: Fotogjengen.Samfundet.no

Trøndernes musikalske stolthet innen hard/progressiv rock skulle etter planen spilt i Teglverket på Det Akademiske Kvarter i Bergen torsdag kveld, men askeskyen etter vulkanutbruddet på Island setter en stopper for konserten. Alle fly er satt på bakken i Norge , og dermed kommer bandmedlemmene seg foreløpig ikke til Bergen.

- Kan ikke ta buss

- Nå jobber vi på spreng for å få til en konsert i morgen (fredag), noe som selvsagt avhenger av om flytrafikken kan starte opp igjen i løpet av morgendagen, sier Gøran Thengs i arrangørforeningen ASF til nrk.no.

Konserten vil bli fullstendig avlyst dersom bandet ikke får flydd fredag.

- Vi har vurdert andre transportmidler, men de har med seg såpass mye utstyr at det er litt vanskelig å sette dem på en rutebuss, sier Thengs.

Nesten utsolgt

Publikummere som ikke har anledning til å komme på konserten fredag, vil få refundert sine billetter. Det samme gjelder alle som har løst billett dersom det heller ikke blir konsert på fredag.

Konserten med Motorpsycho var på det nærmeste utsolgt. Gruppen er aktuelle med albumet «Heavy Metal Fruit» som kom i januar.

Også Sportsklubben Brann slet med å komme seg fra Trondheim til Bergen i dag . Laget valgte til slutt å ta buss hjem, en tur som er ventet å ta om lag 12 timer.