Hopp til innhold

Ace Frehley til Norge i juni

Bare én uke etter at Kiss har rocket Oslo og Bergen, kommer originalgitarist Ace Frehley for å rocke den norske Kiss-fansen.

Kiss

GÅR SOLO: Ace Frehley (midten) kommer til Norge bare én uke etter at Gene Simmons (t.v.) og Paul Stanley (t.h.) spiller i Valhall og på Koengen.

Foto: PAUL WARNER / AP

Kiss Army Norway bekrefter nå at den legendariske rockeren er klar for Norge for første gang siden han besøkte Oslo Spektrum med Kiss i februar 1999.

Konserten finner sted på Sentrum Scene i Oslo 7. juni, og billetter blir lagt ut for salg allerede førstkommende lørdag.

Bursdag i dag!

Ace Frehley

HAN ER TILBAKE: Ace Frehley har kjempet en lang kamp mot alkoholisme, men er nå tørrlagt (igjen) og snart aktuell med ny plate.

Foto: Diane Bondareff / AP

Frehley, som fyller 57 år i dag, planlegger å slippe sitt etterlengtede soloalbum i mai, og dermed blir det trolig masse nytt å høre for Kiss-fansen som tar turen på konserten.

Gitaristen opptrer uten den karakteristiske sminken - den har Tommy Thayer overtatt i Kiss - men har med seg både sin røykende Les Paul og den blinkende gitaren han bruker på «New York Groove».

Blant låtene som Frehley garantert drar i Oslo, fins Kiss-klassikere som «Shock Me», «Cold Gin», «Rocket Ride» og «Hard Times», samt solohitene «Rip It Out», «Rock Soldiers» og «Breakout», som han skrev med den avdøde Kiss-trommisen Eric Carr.

LES OGSÅ: Kiss-stjerne: - Jeg så UFO-er

Forlot Kiss

Ace Frehley forlot Kiss i 2002, og har siden holdt en lav profil. Han er erstattet av bandets altmuligmann Tommy Thayer, som har vært ansatt av bandet siden 1989.

Thayer har blant annet produsert dokumentaren «The Second Coming» om Kiss' gjenforeningsturné i 1996 og 1997.

LES OGSÅ: - Tommys «Shock Me» tukler med barndomsminnene

HER ER KISS-SHOWET