Kongsvinger tapte, men HamKam reddet ett poeng

Start tok sin fjerde seier under dagens serierunde i Adeccoligaen mot Kongsvinger. Det ble Kongsvingers tredje strake tap. HamKam sikra ett poeng mot Ranheim.

Kongsvinger - Start

Tom Nordlie

Trener Tom Norlie er ikke fornøyd etter det tredje tapet på rad.

Kongsvinger fikk gikk på sitt tredje tap på rad når Start gjestet Gjemselund i søndag.

Ernest Asante ble eneste målscorer under dagens kamp, og scoret 36 minutter inn i første omgang.

Start ligger dermed på 3. plass i 1. divisjon med ni poeng, to poeng bak Ranheim. Kongsvinger er nummer fem.

HamKam reddet ett poeng

HamKam møtte tøff motstand i Trøndelag. Serielederen gikk raskt opp i ledelse. Michael Stilson førte Ranheim i ledelsen et kvarter inn i første omgang.

I slutten av andre omgang utligna imidlertid Vegar Bjerke og kampen endte 1-1. HamKam har dermed klatret opp til en niende plass i 1. divisjon. Med seks poeng opp til Serieleder Ranheim.