Hopp til innhold

Uønsket i russetoget etter Hells Angels-sponsing

Russebilen Sexbox er uønsket i russetoget i Hamar etter at de valgte å bli sponset av Hells Angels. Det skriver Hamar Arbeiderblad.

Bakdørene på russebilen Sexbox i Hamar prydes nå av logoen til Hells Angels.

Bakdørene på russebilen Sexbox i Hamar prydes nå av logoen til Hells Angels.

Foto: Anja Katrine Tomter

Da de sju guttene fra russebilen Sexbox søkte etter sponsorer til bilen sin i siste liten, fikk de ja fra Hells Angels på Bergshøgda.

Bakdørene på russebilen prydes nå av Hells Angels sin logo.

Politimester i Hedmark, Tormod Bakke

Politimester Tormod Bakke

Foto: politiet

Bilen ble stoppet av politiet da de var ute og kjørte i forbindelse med en russe-rebus. Politiet i Hamar vil nå ha logoen fjernet fra bilen før den skal kjøre i russetoget, sier politimester i Hamar Tormod Bakke til Hamar Arbeiderblad:

– MC-klubber av typen Hells Angels er skalkeskjul for omfattende og alvorlig samfunnsskadelig kriminalitet.Det er ikke småtteri vi snakker om her. Det forbauser meg at russen vil stille en så stor plass på bilen sin til disposisjon for en slik sak, sier Bakke.

Ikke kriminelle

Guttene på bilen vil være anonyme. Ikke fordi de mener de har gjort noe kriminelt, men på grunn av søknader til Forsvaret senere.

– Vi er ikke kriminelle, vi har bare fått en sponsor til russebilen vår. Vi bruker jo ikke vingen, for den er visstnok forbeholdt medlemmer av Hells Angels. Vi tenkte at det sikkert bare var de interne som skjønte hva logoen sto for.

Ber alle tenke seg om

Bakke sier til Hamar Arbeiderblad at han nå ber russen tenke seg om.

– Jeg vil sterkt henstille russen om å tenke seg nøye om! Hells Angels er en organisasjon som alle er enige om at står bak alvorlig kriminalitet.

Russebilen vil ikke bli nektet å delta i russetoget, men politiet ber russeguttene, russepresidenten og togsjefene om å tenke seg om to ganger.

Russeguttene skal senere i dag ha et møte om hva de skal gjøre med logoen bak på bilen.

Flere saker fra Innlandet