KIL seiret og er videre i cupen

Etter 105 minutter scoret Kai Risholt det målet som sikret Kongsvinger avansement i cupen. Cupeventyret er dermed over for Nybergsund for i år.

Gjemselund.

Det måtte ekstraomganger til før Kongsvingerspillerene kunne strekke hendene i været og feire avansement i cupen.

Det var duket for naboduell på Gjemselund. Nybergsund gjestet Kongsvinger, og ville satse alt for å slå et skadeskutt Kongsvinger.

Men det var hjemmelaget som holdt trykket oppi i første omgang. Adem Güven satte også ballen i nettmaskene tidlig i omgangen, men målet ble annulert for angrep på keeper.

Nybergsund tok ledelsen

Etter 62 minutter var det allikevel tryslingene som gikk opp i tet. Lars Fuhre scoret for Nybergsund, og i et kvarter var gjestene i føringen.

Men når det var igjen et 14 minutter av ordinær tid utlignet Kongsvingers Lars Krogh Gerson, og selv om hjemmelaget presset på, ble det resultatet ble stående ut omgangen, og over i ekstraomganger.

Risholt sikret seieren

Kongsvinger gikk sterkt ut i første ekstraomgang med tre sjanser, men Nybergsund holdt tritt med hjemmelaget. Etter 104 spilte minutter satte imidlertid Kai Risholt inn 2-1 målet, og dette viste seg å være vinnermålet for Kongsvinger.

Du kan få en fyldig oppdatering på alle kveldens cupkamper i 4-4-2: Veien til Ullevaal på NRK1 i kveld klokka 22.25.