Hopp til innhold

Tre skadet etter knivstikking

To menn er alvorlig skadde etter knivdrama på Tynset. En av de involverte ble fraktet til Ullevål universitetssykehus med omfattende skader i magen.

Politiet fikk melding om det dramatiske knivslagsmålet i et privathjem på Tynset litt etter klokka 23.00 i går kveld.

Fra Tynset

Det var tre menn som var inneblandet i knivdramaet. To av de involverte er i 40-årene, en i 20-åra. I tillegg var det en kvinne i huset. To av de involverte er fra Tynset, den tredje fra Stavanger.

Da politiet kom til huset var slagsmålet over, forteller operasjonsleder Hans Engh ved Hedmark politidistrikt.

Kjørt til Trondheim

Engh forteller at de to mennene i 40-åra er alvorlig skadd. Begge har skader i mageregionen. Den ene ble kjørt til Tynset sjukehus, men ble senere i dag fraktet til Ullevål universitetssykehus i oslo.Den andre mannen i 40-åra til St.Olavs-hospital i Trondheim. Mannen i 20-åra hadde knivstikk i låret og betegenes som lettere skadet.

Politiet har ikke foreløpig ikke brakt på det rene hva som utløste knivslagsmålet.

- Hendelsesforløpet er uklart, sier Engh. Det var fire personer til stede i huset. Den fjerde, en kvinne, var den som varslet politiet.

Avhør

Politioverbetjent Jonny Dalbakk ved lensmannskontoret på Tynset sier at politiet ikke kan si noe mer om hva som skjedde før alle tre er avhørt. 20-åringen som ble lettere skadet, ble i løpet av dagen dimittert fra sykehuset på Tynset og avhørt av politiet.Men det kom ikke noe fram i dette avhøret som kastet mer lys over hva som skjedde.

Flere saker fra Innlandet