Storhamars kvinnelag sikret semifinaleplass i onsdagens thriller av en kamp i Prestrudhallen.

Storhamar håndball

Storhamar møter Byåsen til semifinale førstkommende søndag i Prestrudhallen. Arkivfoto.

Tertnes og Storhamar tok seg til semifinale da gruppespillet i kvinnenes håndballsluttspill ble avsluttet onsdag.

Mest dramatisk var det i Hamar, der Storhamar beseiret Stabæk 26–25 i en ren finale om gruppeseieren. TIl pause var stillingen 16–16. Det var tett og jevnt nesten hele veien, men hjemmelaget sikret seg et lite forsprang mot slutten og holdt unna. Stabæk ledet siste gang på 20–21 snaut halvveis i annen omgang. Storhamar scoret de fire neste målene og ga ikke fra seg ledelsen igjen.

Storhamar møter Byåsen i semifinalen. Første kamp spilles søndag, returkampene onsdag. I mennenes sluttspill er det to runder igjen av gruppespillet, men Elverum er semifinaleklar etter 23-19-seier borte mot Bodø onsdag.

Bodø er to poeng foran de to andre lagene, men skal møte dem begge på bortebane i de to siste rundene. FyllingenBergen og Stord er begge på vei mot semifinale etter å ha spilt uavgjort 31–31.