Hopp til innhold

Mye småbråk i natt

Det har vært en del slåssing og uro på utesteder i natt.

I Lillehammer ble en person ble slått inne på utestedet Blå Hund. Det oppstod også ifølge politiet knuffing i ettertid, forholdet vurderes anmeldt.

På Skei angrep en gjest vaktene på Vikingland. Det ble også flere involverte i slåsskampen. Alle parter var forsvunnet ved politiets ankomst. En 30 år gammel mann fra Litauen fikk pålegg om å holde seg unna Vikingland de neste 24 timer.

Det oppstod også en slåsskamp mellom gutter og jenter utenfor Bare Bar i Lillehammer. Ingen ble skadet.

En beruset og aggressiv gjest på Bjorli Appartment, ble holdt nede av vaktene på stedet til politiet kom. En 29 år gammel mann fra Ålesund ble kjørt til Dombås og satt i drukkenskapsarresten.

På Skreia, Øverskreien, oppstod det i natt et basketak mellom yngre menn i et hybelbygg, hvor en ble bortvist av politiet etter å ha knust et bilvindu

I Bagn var det et mindre branntilløp i en innvendig hyttevegg ved peisen. Brannen ble slokket av hytteeier.

En guttegjeng tømte et pulverapparat på et rom i leilighetshotellet på Sanderstølen.

Kledde seg naken utenfor hytte

I Trysil kom en fremmed, beruset mann til ei hytte. Mannen hadde etter hvert kledd seg naken, ble satt i drukkenskapsarrest.

På samme sted kom en mann i 20-åra inn på feil hotell. Rett hotell ble pekt ut og mannen lovte å gå til ro her. Politiet skriver på Twitter at de da håper mannen finner rett rom.