Reinangrep på NRK-reporter sees av millioner på YouTube-kanal

YouTubes største humorkanal = 3 (Equals Three) og programleder Ray Williams Johnsen har angrepet på en NRK Sámi Radio-reporter som toppsak.

Ray William Johnson

YouTube-kjendis Ray William Johnson fleiper om den kvinnelige NRK-reporteren som ble angrepet bakfra av et reinsdyr.

Foto: Skjermdump

Read the article in english with Google Translate

– Kan noen være så snill å forklare meg hvordan dette skjedde, utbasunerer nettkjendisen i YouTube-programmet mens reinen går til angrep.

Filmopptaket ble gjort i januar da NRK Sámi Radios journalist Marie Elise Nystad og fotograf Jørgen Eide var på opptak blant reinsdyr i Kautokeino. I det hun snur ryggen til, hopper et reinsdyr på henne bakfra.

– Jeg ble helt satt ut. Det eneste jeg tenkte på var å holde meg på beina, men reinen var kjempestor og tung, og den skjøv meg forover. Til slutt datt jeg på kne i snøskavlen, fortalte NRK-reporteren som tok hele situasjonen med et smil.

YouTube-kjendis

Video nsps_upload_2010_1_20_15_43_50_1147.jpg

VIDEO: Her går reinen til angrep.

Det har også redaksjonen i = 3 gjort. Gjennom det tre minutter og 48 sekunder lange programmet blir reinsdyrsangrepet omtalt to ganger.

– Camping er fint helt til et reinsdyr kommer og stjeler kona di, konstaterer Ray William Johnson som er en av YouTubes aller største kjendiser med to millioner abonnenter.

= 3 er den største humorkanalen på YouTube og har totalt hatt over 373 millioner visninger.

YouTube-programmet med det angripende reinsdyret har hatt over 1,9 millioner visninger siden det ble lagt ut torsdag, et tall som er ventet å stige ytterligere.

Reinangrepet er også vist på Ellen DeGeneres Show, som sees av fem millioner TV-seere.

Oisann, innholdet som skulle vises her støttes ikke lenger. Vi beklager!

Vi følger

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 03030 eller 03030@nrk.no