Tips NRK Troms og Finnmark!

Månedens nyhetstips honoreres med 1000 kroner, og alle tips som fører til saker i sendingene våre honoreres med Flaxlodd.

Vi i redaksjonen må ha ditt navn og adresse. Vi gir det ikke videre, hvis du ikke selv vil. Du kan velge å være anonym, men da kan vi naturligvis ikke belønne tipset ditt.

I skjemaet nedenfor kan du skrive spørsmål, tips eller andre meldinger.

Du kan også sende oss vanlig e-post.

Adressene er:
Redaksjonen i Troms: troms@nrk.no - eller telefon 77 66 12 00. Tipstelefon: 77 66 12 12
Redaksjonen i Finnmark: finnmark@nrk.no. Tipstelefon: 78 95 08 00

Oisann, innholdet som skulle vises her støttes ikke lenger. Vi beklager!

Flere nyheter

Telemarkforskning utgir årlig en oversikt over kulturnivået i norske kommuner. Indeksen rangerer alle de 428 kommunene i Norge etter ti ulike kulturbaserte kriterier. Tallene i kartet viser hvordan din kommune rangerer blant de 428 kommunene i landet.

Vadsø blant landets beste kulturkommuner

Røros kommune kan for tredje gang skryte av tittelen «Norges beste kulturkommune», etter å ha stukket av med seieren i Norsk kulturindeks 2014. Sjekk hvordan det står til med kulturnivået i din kommune.

Les saken
Krigsdrosje - Kristian Moldenæs og Gunnar Nesset med Chevroleten som statsminister Johan Nygaardsvold satt på med. - Foto: Arild Moe / NRK

Faren fikk drosjetur med statsministeren i 1940 – sønnen fikk ei krone av ham

Han var ti år og satt på med farens drosje i Øverbygd krigsvåren 1940. Tilfeldig fikk de en tur med statsminister Johan Nygaardsvold som var på flukt fra den tyske okkupasjonsmakta. Etterpå fikk han en krone av statsministeren. 74 år senere kjører han og NRK samme bilen.

Les saken

Flere nyheter

TV-reportasjer

8. klassingene i Hammerfest er blant de tusenvis av skoleelever i en rekke land som nå skal vise hva de kan med lego.
Og når årets tema for First Lego League er naturkatastrofer, så føler finnmarkingene seg "på hjemmebane".
Hekla Stålstrenger spiller live låten 37,5 i NRK studio.
Jens Kloster spiller på sin kopi av en 3.000 år gammel bronselur. Spesielt med dette instrumentet er at munnstykket er helt likt munnstykker som brukes på dagens horn. Instrumentet er også stemt i samme tone som dagens instrumenter, noe som er et lite mysterium ifølge Kloster.